reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Sluchajcie, zauwazylam ze sluz , ktory ze mnie wychodzi nie jest bialy, tylko taki lekko podbarwiony na rozowo-brazowo, wczesniej sie z tym nie spotkalam, to poczatek plamien??? czy coz to moze byc???

Via- super ze u Ciebie wszytsko okej!!! ciesze sie bardzo ze kropeczka ma sie dobrze:-)

reklama
Ledygab ja mialam podobnie ale naszczescie juz od trzech dni wszystko w porzadku;-) niedlugo wybieram sie na wizyte u gina to zobaczymy czy wszystko bedzie dobrze ale mam nadzieje ze tak a ktory to u ciebie tydzien bo suwaczka nie widze??? Trzymam kciuki zeby wszystko bylo u ciebie w porzadku i mysle ze lepiej bedzie jak wybierzesz sie z tym do lekarza, ja osobiscie zebym miala mzliwosc to pewnie poszla bym szybciej no ale niestety nie moge:-(

Lila- dzieki za info, jak teraz patrze to ten sluz w sumie jest taki bardziej zoltawo-brudny niz szklisto bialy, jutro zadzwonie do poloznej i sie upewnie czy mam gnac do gina czy poczekac pare dni na to co bedzie

Witam wieczorowo :) bylam u tej mojej angielskiej doktorki.. szkoda gadac.. :)

Powiedzialam ze zrobilam test i w ciazy jestem, to zapytala czy planowane i wyliczyla z dnia miesiaczki termin, zapytala czy sie dobrze czuje i powiedziala czego nie mozna jesc (i palic i pic), zapytala czy biore kwas foliowy i.. to byloby na tyle. Testu nie robi znowu bo skoro nie mam miesiaczki i wyszedl moj wlasny pozytywnie to na 100% jestem w ciazy.. przy czym tygodnie mi jakos dziwnie wyliczyla bo wyszlo jej ze jestem w 4 :/
Na koniec powiedziala mi pod jaki szpital naleze (moge zmienic, ale mi pasuje) i ze w nim bede miala w 12 i kolo 20 USG i ze mam sie teraz z polozna umowic na wizyte, a ona wszystko dokladnie mi wytlumaczy i bedzie sie mna opiekowac.

Polozna zobacze za tydzien w piatek..

Z jednej strony wiedzialam, ze tak bedzie i ze tak naprawde nic nowego sie nie dowiem na tej wizycie.. ale z drugiej.. czulam sie bardziej poinformowana od niej.. a do tego mimo ze wiem ze nie ma na to wskazan medycznych.. to tez bym chciala zobaczyc swoja kropeczke i miec pewnosc ze tam jest i ma sie dobrze.. i moze nawet posluchac jakiegos "lekarzowego"gadania, zeby wiedziec ze jest ktos kto sie na tym zna i bedzie sie mna opiekowal..

W kazdym razie jak bedzie dobrze, to juz tej doktorki moge nie zobaczyc, tylko polozna.. trzymam kciuki, zeby byla mila i mądra :D

To ja trzymam kciuki razem z toba za ta polazna oby okazala sie dobra kobieta:-) tak samo jak ty Elzu nie mieszkam w Polsce wiec zobaczymy jak to bedzie u mnie z pierwsza wizyta nie bylam jeszcze tutaj ani razu u gina wiec nie mam pojecia jak jest. Dobrej nocki zycze wam :-D

jejku...
tak patrze na Wasze suwaczki i wy juz w 5- 6 tyg.... czy ja zalapie sie na listopad.. jej... oby! wg kalkulatorow na 27-30 listopad wypada... Jesli sie zafasolkuje..

Witam dziewczynki,ja dziś do ginka idę, trzymajcie kciuki bo ja płacze od rana i fatalnie psychicznie sie czuje:(((

reklama
Do góry