reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

ojej nie wiem :sorry2:
pisalam wczesniej juz Wam, ze ja owulke mialam czwartek - piatek... , kochalam sie w czwartek wieczorem i w sobote rano...... od wczoraj jezdzi mi w jajnikach strasznie :sorry2: Pierwsza moja proba podejscia... mam nadzieje ze udana byla. Juz doczekac sie nie moge sprawdzenia testu..... ale to jeszcze czas.

no i pisalam tez ze wg suwaczkow wychodzi mi ze niby plod ma ok 2 tyg a tak naprawde (jezeli sie udalo) to ma raptem 2-3 dni.... bo liczy sie od 1 dnia ostatniej miesiaczki prawda...
Witajcie wszystkie:))
Larvunia,ja stawiam ,ze Ci sie udało:)) U mnie od samego poczatku był ból jajników.Owulacje miałam z prawego i to strasznie bolącą a potem zamiast przestać to mi jajniki dawały znać o sobie. Równo tydzień po owulacji ,wieczorem dostałam skok temperatury,było mi zimno a mąż sie smiał ,ze gorąca jestem:))) i miałam takie dziwne ciągniecia,kłucia po prawej stronie. To dało mi do myślenia.Pierwszy test 9 dnia po owulacji nie wykrył ciązy, 12 dnia już 2 piękne krechy:))) aaa i w dniu owulacji miałam sen ,ze jestem w ciązy i dziewczynka bedzie:)) Głos z brzucha mówił hello:)) jestem:))) Często mam takie sny przepowiadające:)) wierzcie mi nic przyjemnego,Śmierc córki też wyśnilam:(((

reklama
mysza bedzie dobrze, nie martw sie !!!
kokota a wiesz.. ja wczoraj miala uderzenia goraca... az sie przestraszylam ze choroba jakas idzie... ale to bylo wieczorkiem i max 3 godzinki trzymalo... heh teraz coraz bardziej sie przekonuje ze to ciaza :-D tylko czy nie za wczesnie te skoki temp?? u mnie??
ehm.. wrozka?? ojej jak wrozysz i mowisz ze u mnie ciaza ... ojej... :-)

Dziewczynki ,dzis padam jestem taka słaba:confused: idę zmierzyć cisnienie. U mnie w domu mąż przeziębiony mam zamiar wynieść sie z małżeńskiego łoża na jakiś czas. Wcinam czosnek, mąż ma opryszcze i strasznmy katar chyba przemarzł a ja pznicznie boje sie infekcji

kokota a wiesz.. ja wczoraj miala uderzenia goraca... az sie przestraszylam ze choroba jakas idzie... ale to bylo wieczorkiem i max 3 godzinki trzymalo... heh teraz coraz bardziej sie przekonuje ze to ciaza :-D tylko czy nie za wczesnie te skoki temp?? u mnie??

Nie za wcześnie!

Mnie się jakiś czas temu śniły 4 krechy -> i w tym śnie mój W. skomentował -> a to pewnie będą bliźniaki. :-) :-) :-) i jak się obudziłam to śmiałam się że takie chłopy mają pojęcie...bo całkiem możliwe że on by tak powiedział.

ehm.. wrozka?? ojej jak wrozysz i mowisz ze u mnie ciaza ... ojej... :-)
U mnie skoki temperatury też na wieczór, tez krótkotrwałe.A wrożka raczej nie gadają ,że medium jestem.siostra mi zazdrosci a tu nie ma czego.mój mąż w zakładzie pogrzebowym pracuje,czesto zmarli do mnie przychodzą ,proszą żebym sie pomodliła za nich. W tamtym roku przed 1 listopada snił mi sie ojciec koleżanki(popełnij samobójstwo (*)(*)(*) prosił zebym powiedziała Gosi aby Karolina (jej siosta) pomodliła sie. Czyli najmłodszą córkę prosił o modlitwę

U mnie skoki temperatury też na wieczór, tez krótkotrwałe.A wrożka raczej nie gadają ,że medium jestem.siostra mi zazdrosci a tu nie ma czego.mój mąż w zakładzie pogrzebowym pracuje,czesto zmarli do mnie przychodzą ,proszą żebym sie pomodliła za nich. W tamtym roku przed 1 listopada snił mi sie ojciec koleżanki(popełnij samobójstwo (*)(*)(*) prosił zebym powiedziała Gosi aby Karolina (jej siosta) pomodliła sie. Czyli najmłodszą córkę prosił o modlitwę

Kurcze to powiem Ci że faktycznie nie ma czego zazdrościć. Ja się czasami boję snów jak mi się coś śni i nawet nie sprawdzam w sennikach...
Ostatnio mi się sniły koty i nie wiem co to oznacza, ale wolałam nie sprawdzać jakby czasem coś złego.

fascynuja mnie takie sprawy:tak:
choic sceptycznie podchodze to uwielbiam czytac, sluchac i wyszukiwac TYCH spraw :tak: czasami smiac mi sie chce ... czegolnie jak mezus mi rzuca namacalnymi dowoda miz jest inaczej a ja sie naczytam i wyszukuje ;-) Ale fascynujace jest to co piszesz :tak:

reklama
Do góry