reklama
L
Lila001
Gość
Nie nie robilam nie jestem Polsce , mieszkam w malym miasteczku i tu strasznie ciezko co kolwiek zalatwic...
mysza wrocilam na chwilke, ale zawsze heheh..., nie moge zyc bez BB
kokota moze zle zmierzylas to cisnienie?? strasznie niskie...
z tym snem o trumnie, az ciary przeszly, ale dobrze ze to dobrze znaczy Ja u wrozki bylam 2 razy w zyciu. Tej pierwszej nie pamietam juz, dawno to bylo a ta druga powiedziala mi ze urodze synka (sprawdzilo sie) i jak maly bedzie mial 2 latka to sie rozejde z mezem a my dalej ze soba i to szczesliwi wiec nie do konca prawde wywrozyla... albo u tandetnej bylam wrozki ;-)
lila szkoda, ze wizyta przsunieta, tez bym zyla jak na szpilkach na Twoim miejscu...
ladygab jej masz trudny nick no ale... wlasnie nie wiem kiedy tescik zrobie kusi mnie JUZ ale ja 35 km od najblizszego miejsca cywilizowanego mieszkam a autko mezus mi zabral wiec nie mam jak narazie... moze jutro sie znim do miasta wybiore i pojade na krew.
chyba ze sa jakies testy jak piszesz ze wykrywaja po 2-3 dniach ciaze... podaj nazwe jak znasz, ciekawe bardzo, moze zmaowie u nas w aptece taki trescik, ciekawe ile kosztuja...
kokota moze zle zmierzylas to cisnienie?? strasznie niskie...
z tym snem o trumnie, az ciary przeszly, ale dobrze ze to dobrze znaczy Ja u wrozki bylam 2 razy w zyciu. Tej pierwszej nie pamietam juz, dawno to bylo a ta druga powiedziala mi ze urodze synka (sprawdzilo sie) i jak maly bedzie mial 2 latka to sie rozejde z mezem a my dalej ze soba i to szczesliwi wiec nie do konca prawde wywrozyla... albo u tandetnej bylam wrozki ;-)
lila szkoda, ze wizyta przsunieta, tez bym zyla jak na szpilkach na Twoim miejscu...
ladygab jej masz trudny nick no ale... wlasnie nie wiem kiedy tescik zrobie kusi mnie JUZ ale ja 35 km od najblizszego miejsca cywilizowanego mieszkam a autko mezus mi zabral wiec nie mam jak narazie... moze jutro sie znim do miasta wybiore i pojade na krew.
chyba ze sa jakies testy jak piszesz ze wykrywaja po 2-3 dniach ciaze... podaj nazwe jak znasz, ciekawe bardzo, moze zmaowie u nas w aptece taki trescik, ciekawe ile kosztuja...
Ostatnia edycja:
larvunia mnie się wydaje że u Ciebie to jeszcze za wcześnie na testowanie. Poczekaj, szkoda nerwów i kasy żeby zobaczyć I kreche.
tja ja wiem, ze powinnam w dniu spodziewanego nastepnego @ robic, ale ciekawska tez jestem i jezeli jest mozliwosc wczesniej sprawdzenia to ja jestem skolonna sprawdzic te metode, czy test.
ja nie wytrzymam do 20go marca z czekaniem ;-)
Larvunia Ja zrobiłam test 10 dni po owulacji...i wyszła bardzo jasniutka krecha i po 2,5 min., natomiast 12 dni po owu była juz druga krecha po 30 sek...odczekaj min te 10 dni a najlepiej jest poczekac do terminu@, no ewentualnie zrob test 2 dni pzred spodziewaną @ ...Zagniezdzennie ma miesjce 6-8 dni od zaplodnienia, i dopiero wtedy zaczyna się produkowac hormon beta hcg wiec naawet test z krwi na beta raczej by nie wyszedł...Niesttey musisz uzbroic sie w cierpliwosc
Kokota bardzo to wszystko przezywasz, musisz troche sie wyluzować bo maluszek tez czuje Twój niepokoj, choc zdaje sobie sprawe ze to niełatwe zwłaszcza po tym co przeszłas
Mysza trzymam kciuki za wyniki,odważna babka zCiebie
Kokota bardzo to wszystko przezywasz, musisz troche sie wyluzować bo maluszek tez czuje Twój niepokoj, choc zdaje sobie sprawe ze to niełatwe zwłaszcza po tym co przeszłas
Mysza trzymam kciuki za wyniki,odważna babka zCiebie
reklama