reklama
Mysza84
Fanka BB :)
dobrej nocy mamuski!!!
czekajace na dobre wiesci tez dobrej nocy
jezdzi mi w tych jajnikach cos i jezdzi... czy to oznaki ciazy? Nie boli ale czuje ciagle jajniki... jej nie oamietam jak to w 1 ciazy u mnie bylo....
Mnie tak jajniki od zapylenia kłuły ze szok ;-) więc pewnie i u Ciebie fasolinka sobie gniazdko wije! I w sobotę jak jeszcze nie wiedziałam że to dzidziuś przekecałam się na łóżku i jak mnie chwycił "skurcz jajnika" ;-) to myślałam że zwariuje.
Witam kobietki.Zapisuje sie na listopad.Dzis w nocy o 2:30 jeden test i dwie kreseczki...........o 6:30 rano drugi test i dwie kreseczki.....:-)
No to gratuluje kochana!!! A co Cię tak w nocy na testowanie wzięło !?!
KOBIETKI PROSZĘ O TRZYMANIE KCIUKÓW ZA MOJE WYNIKI BETKI!!! PLISS... JESTEM JUZ PO BADANIU, WYNIKI PO 16.
Miałam zrobić jeszcze morfologie, ale najadłam się wczoraj wieczorkiem truskawek i zasnęłam tak nagle już bez kolacji, że jak się rano obudziłam to koniecznie musiałam coś przekąsić bo żołądek mi się już do pleców przyklejał ;-)
Miłego dnia Wam życzę!
Mysza84
mysza juz sa truskawki??
trzymam kciukasy!!!!!
No...mojemu W. udało się wczoraj kupić takie pyszne, i smakowały i wyglądały jak normalne, a nie te sztuczne wielkie które można w markecie kupić.
U nas w takiej małej budce są już od jakiś 2 tyg., ale cena powala -> 45zł/kg...ale jak jestem w ciąży to mój W. uważa że na wszystko mogę sobie pozwalać :-)
heh wiesz co..No...mojemu W. udało się wczoraj kupić takie pyszne, i smakowały i wyglądały jak normalne, a nie te sztuczne wielkie które można w markecie kupić.
U nas w takiej małej budce są już od jakiś 2 tyg., ale cena powala -> 45zł/kg...ale jak jestem w ciąży to mój W. uważa że na wszystko mogę sobie pozwalać :-)
moj mezulek tez w 1 ciazy mnie rozpieszczal na maxa i o 24.00 do tesco biegal ;-)
teraz sie chwali wszystkim, ze nasz synek taki pogodny bo mamusia w ciazy niczym sie nie stresowala i miala co chciala
cena truskawek powalajaca!
Mysza84
heh wiesz co..
moj mezulek tez w 1 ciazy mnie rozpieszczal na maxa i o 24.00 do tesco biegal ;-)
teraz sie chwali wszystkim, ze nasz synek taki pogodny bo mamusia w ciazy niczym sie nie stresowala i miala co chciala
cena truskawek powalajaca!
:-) :-) :-) to za niedługo znowu będzie musiał wynaczyć sobie nocną ścieżkę do tesco :-) :-) :-) trzyma &&& za Twoją fasolkę!
ojej nie wiem
pisalam wczesniej juz Wam, ze ja owulke mialam czwartek - piatek... , kochalam sie w czwartek wieczorem i w sobote rano...... od wczoraj jezdzi mi w jajnikach strasznie Pierwsza moja proba podejscia... mam nadzieje ze udana byla. Juz doczekac sie nie moge sprawdzenia testu..... ale to jeszcze czas.
no i pisalam tez ze wg suwaczkow wychodzi mi ze niby plod ma ok 2 tyg a tak naprawde (jezeli sie udalo) to ma raptem 2-3 dni.... bo liczy sie od 1 dnia ostatniej miesiaczki prawda... i liczac wg tych suwaczkow to termin wypadnie mi na 27- 30 listopada ;-)
pisalam wczesniej juz Wam, ze ja owulke mialam czwartek - piatek... , kochalam sie w czwartek wieczorem i w sobote rano...... od wczoraj jezdzi mi w jajnikach strasznie Pierwsza moja proba podejscia... mam nadzieje ze udana byla. Juz doczekac sie nie moge sprawdzenia testu..... ale to jeszcze czas.
no i pisalam tez ze wg suwaczkow wychodzi mi ze niby plod ma ok 2 tyg a tak naprawde (jezeli sie udalo) to ma raptem 2-3 dni.... bo liczy sie od 1 dnia ostatniej miesiaczki prawda... i liczac wg tych suwaczkow to termin wypadnie mi na 27- 30 listopada ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Mysza84
ojej nie wiem
no i pisalam tez ze wg suwaczkow wychodzi mi ze niby plod ma ok 2 tyg a tak naprawde (jezeli sie udalo) to ma raptem 2-3 dni.... bo liczy sie od 1 dnia ostatniej miesiaczki prawda... i liczac wg tych suwaczkow to termin wypadnie mi na 30 listopada ;-)
No to faktycznie to dopiero początek i żaden test jeszcze nie pokazę. Po 10 dniach mogłabyś iść na betkę i już powinna pokazać czy jest ciąża.
To się zawsze tak liczy że od 1 dnia miesiączki...
I np u mnie to trochę dziwacznie wygląda, bo 1 lutego straciłam maleństwo i tak jakby teraz od 1 lutego znowu jestem w ciąży ;-) ale moja owulka wiem że była między 11-14.02...więc dzidziuś ma ok 3 tygodni, ale to już 5tc.
Mam nadzieję że betka pokaże że wszystko ok. Choć w czwartek muszę iść znowu na pobranie krwi.