reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
No to gratuluje kochana!!! A co Cię tak w nocy na testowanie wzięło !?!

A tak mnie cos wzielo....juz kilka dni sie tak ,,dziwnie''czulam.Najpierw przeziebienie....potem cycki bolaly ze nie moglam sie dotknac.....pozniej zgaga no i brak okresu.2 dni temu w nocy tez nie moglam spac bo czulam takie dziwne swedzenie w brzuchu tak jak dzisiajszej nocy.A ze nie moglam zasnac i strasznie mi sie siusiu chcialo to mysle sobie :a co mi tam zrobie ten test.No i sa 2 kreseczki na obu testach.............

Witam was dziewczynki ja niestety do lekarza pojde dopiero w czwartek a mialam isc dzisiaj, dzwonilam do niego potwierdzic wizyte dzis rano bo mialam isc prywatnie i niestety powiedzial zeby lepiej przyjsc w czwartek bo wtedy bedzie mogl mi zrobic usg :-( martwie sie strasznie o moje malenstwo chociaz plamienie nie pojwialy sie juz odd trzech dni i sie wydaje ze wszystko jest w porzadku to chcial bym miec juz wizyte za soba i byc spokojniejsza nie lubie trwac w takiej niepewnosci:-(. Naszczescie samopoczucie u mnie dobre troszke mnie mdli no i piersi mocno mocno bola:dry::dry::dry: ale ogolnie jest dobrze. Czytalam tak troszke na glownym i tutaj o humorach w czasie ciazy i u mnie jest na odwrot strasznie czula sie zrobilam w stosunku do mojego M :-D hehe chociaz przed ciaza tez nie zalowalam mu czulosci ale teraz jeszcze bardziej, macie moze podobnie???
Kokota82 ciekawe te twoje sny chociaz zdaje sobie sprawe ze potrafi byc to meczace i pewnie zazwyczaj wysnisz zle rzeczy? A zdazylo ci sie wysnic jakas mile wydarzenie???:tak:

kokota82 a co do cisnienia to moze faktycznie przez pogode kochana nie wiem w jaki sposob moge ci podpowiedzic co zrobic bo u mnie zawsze w tych sprawach w porzadku

Witam was dziewczynki ja niestety do lekarza pojde dopiero w czwartek a mialam isc dzisiaj, dzwonilam do niego potwierdzic wizyte dzis rano bo mialam isc prywatnie i niestety powiedzial zeby lepiej przyjsc w czwartek bo wtedy bedzie mogl mi zrobic usg :-( martwie sie strasznie o moje malenstwo chociaz plamienie nie pojwialy sie juz odd trzech dni i sie wydaje ze wszystko jest w porzadku to chcial bym miec juz wizyte za soba i byc spokojniejsza nie lubie trwac w takiej niepewnosci:-(. Naszczescie samopoczucie u mnie dobre troszke mnie mdli no i piersi mocno mocno bola:dry::dry::dry: ale ogolnie jest dobrze. Czytalam tak troszke na glownym i tutaj o humorach w czasie ciazy i u mnie jest na odwrot strasznie czula sie zrobilam w stosunku do mojego M :-D hehe chociaz przed ciaza tez nie zalowalam mu czulosci ale teraz jeszcze bardziej, macie moze podobnie???
Kokota82 ciekawe te twoje sny chociaz zdaje sobie sprawe ze potrafi byc to meczace i pewnie zazwyczaj wysnisz zle rzeczy? A zdazylo ci sie wysnic jakas mile wydarzenie???:tak:
Mile wydarzenie? Tą ciążę sobie wyśnilam. Z Alicja też tylko zanim zaszłam w ciąże sniło mi dziecko w inkubatorze ,stałam przy niej z mężem i wiedzieliśmy ,ze umiera.Zaraz po tym snie zaszłam w ciążę.teraz też sen ale w dniu owulacji ,snila mi zdrowa dziewczynka.

Lila a betkę robiłaś ?!?
Ja też w pierwszej ciąży zrobiłam się milusińska strasznie...i nawet mi to powiedział. A teraz kolei jestem jak zołza...opierdzielam o wszystko. Zostawił wczoraj miskę na łóżku i kotek ją dzisiaj zrzucił, więc zadzwoniła i powiedziałam że zamykam sypialnie i jak wróci to zobaczy jaka czeka go tam niespodzianka... ;-)

Ale naskrobalyscie z rana, hehe mam co czytac

Co do nudnosci, to dwa dni sie meczylam z nimi, wczoraj zjadlam pomarancze na wieczor i jak reka odjal, juz jestem zaopatrzona w zapasik, wiec mam nadzieje ze o nich szybciutko zapomne, a senna jestem strasznie, nic tylko bym spala i spala..dzien i noc, dobrze ze mam humanitarne dziecko i pozwala mi spac jak ona nie spi

Anusia- oj ajna pora na robienie testu..gratuluje 2 kreseczek!!

Larvunia- a kiedy chcesz zrobic tescik?? sa podobno takie co juz 2-3 dniowa ciaze wykrywaja, albo z krwi mozesz zrobic, wychodzi wtedy odrazu

Kokota- wiesz z jednej strony sny fajne, ale z drugiej strony...zgroza jak piszesz

Lila- do czwartku nie daleko, a po Usg bedziesz pewniejsza ze wszytsko wporzadku!!!

Ide sie polozyc poki mam jeszcze chwilke, bo dziec sie zaraz obudzi, a co do piersi to moje nie daja po sobie nic a nic znac ech..a mogly by podrosnac troszke....

reklama
Do góry