paulinka109
Fanka BB :)
Hmmm... Zrobiłam. Teraz już jest dobrze...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm... Zrobiłam. Teraz już jest dobrze...?
Kobietki zapisałam się dopiero na środę do ginka...kurde i teraz nie wiem czy robić jutro betkę...drugiej i tak nie zdążę żeby zobaczyć jak przyrasta, ale czy jedna będzie mi potrzebna ?!? hmm... już się nie mogę doczekać tej wizyty -> mam nadzieję ze potwierdzi że wszystko dobrze.
Powiedzcie mi dziewczyny, czy przez ciążę zmniejszyła Wam się ochota na sex?
http://www.suwaczki.com/
Ja bym zrobiła betę. Dla potwierdzenia, że to rzeczywiście jest ciąża, bo na tak wczesnym etapie lekarz może nawet nie zauważyć zmian w narządach rodnych jednoznacznie wskazujących na ciążę.
Jedna beta też może dużo powiedzieć. Jak będzie bardzo niska będziesz wiedziała, ze cos jest nie tak. Jak będzie odpowiednio wysoka, będziesz wiedziała jaki jest mniej więcej wiek ciąży, bo jak rozumiem nie jesteś w stanie okreslić kiedy była ostatnia @.