reklama
Mysza84
Fanka BB :)
mam pytanko jak wstawic sobie suwaczek, skopiowalam link na swoim profilu ale wyswietlil mi sie tylko w moim profilu a nie na forum
Twój profil> panel kontrolny->edytuj sygnaturę -> i tu wklej link!
w sobote mialam termin @
dzis zrobilam kolejny test i jedna krecha drugiej ani sladu..
co mysles?
przytulasy byly rowne 3 tyg temu...
A cykle masz regularne? I jaka jest typowa długość cyklu> Być może, że owulacja była później niż oczekiwałaś i stąd cykl się wydłużył. Odstawiłaś może niedawno pigułki? To moze mieć wpływ na dlugość cyklu.
Nie chcę Ci odbierać nadziei, ale ja tak miałam w październiku zeszłego roku. Cykl miał 35 dni i na pewno nie było to wczesne poronienie - owulacja pojawiła sie dokładnie 7 dni później niż standardowo. Testy mi oczywiście nawet 6 dni po terminie @ pokazywały jedną kreskę.
Ale jeśli masz jakieś podejrzenia, że jednak jesteś w ciąży (inne niż fakt, że był seks), to po pierwsze bym się nie nakręcała. To i tak nic nie zmieni. Jak jesteś w ciąży, to w końcu test pokaże dwie kreski, a krwawienie nie przyjdzie. Po wizycie u rodziców, na spokojnie zrobisz laboratoryjny i będziesz od razu wiedziała, który to mniej więcej tydzień.
Mysza84
Kobietki zapisałam się dopiero na środę do ginka...kurde i teraz nie wiem czy robić jutro betkę...drugiej i tak nie zdążę żeby zobaczyć jak przyrasta, ale czy jedna będzie mi potrzebna ?!? hmm... już się nie mogę doczekać tej wizyty -> mam nadzieję ze potwierdzi że wszystko dobrze.
paulinka109
Cześć dziewczyny! Witam wszystkie nowe i przyszłe mamusie
Ja ciągle czuję się bardzo dobrze... Co jakiś czas też czuję lekkie kłucie w prawym jajniku ale nie jestem tym bardzo zaniepokojona. Piersi nadal bolą i myślę, że tak już będzie do końca... Powiedzcie mi dziewczyny, czy przez ciążę zmniejszyła Wam się ochota na sex? Mam koleżankę też w początkowej ciąży i mówi, że absolutnie nie ma ochoty na miłosne igraszki... Nie wiem co jej powiedzieć bądź doradzić bo u mnie z tym nie ma problemów
Dziś Dzień Kobiet Ciekawe czy moja Małżowinka coś dla mnie szykuje A propos to wszystkiego najlepszego kobitki !!! :*
Ja ciągle czuję się bardzo dobrze... Co jakiś czas też czuję lekkie kłucie w prawym jajniku ale nie jestem tym bardzo zaniepokojona. Piersi nadal bolą i myślę, że tak już będzie do końca... Powiedzcie mi dziewczyny, czy przez ciążę zmniejszyła Wam się ochota na sex? Mam koleżankę też w początkowej ciąży i mówi, że absolutnie nie ma ochoty na miłosne igraszki... Nie wiem co jej powiedzieć bądź doradzić bo u mnie z tym nie ma problemów
Dziś Dzień Kobiet Ciekawe czy moja Małżowinka coś dla mnie szykuje A propos to wszystkiego najlepszego kobitki !!! :*
Mysza84
U mnie nie było problemu w ciąży z seksikiem, zawsze temperament miałam spory, ale w ciąży to już kota czasami do głowy dostawałam. ;-)
paulinka109
reklama