reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Ja tak po cichutku zaglądam do was...ale jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży czy nie, bo teściora nie robiłam... 14 marca nasz synuś kończy roczek, a tu taka niespodzianka, że mamusi spóźnia się @:sorry2: Ja też miałam cc, no i jestem ciekawa co będzie teraz...

reklama
dziewczyny na sob mam planowy dzien @
myslicie ze jutro moe zrobic tesciora?
mam czule. 10 czegos tam
pozdrawiam was serdecznie

czesc miroslavia ;-) bedzie dobrze :tak::-)
minisia no wlasnie nie powinnas sie stresowac teraz ! :tak:

dziwnie u mnie na dworze jakos dzis. Raz cos pada i pochmurno na maxa ciemno sie robi a raz slonce wychodzi az chce sie zyc ;-)
ide robic tescik na owulke..... zajrze pozniej

dziewczyny na sob mam planowy dzien @
myslicie ze jutro moe zrobic tesciora?
mam czule. 10 czegos tam
pozdrawiam was serdecznie
Dzis juz sroda wiec trzy dni do terminu @ mysle ze mozesz zrobic ja swoj robilam tez przed terminem spodziewanej @ i wyszly dwie kreseczki :-) druga byla bardzo bladziutka ale byla :-D na kolejnym tescie juz po @ wynik byl wyrazny :-) trzymam za ciebie kciuki i zycze pomyslnego wyniku

Dzis juz sroda wiec trzy dni do terminu @ mysle ze mozesz zrobic ja swoj robilam tez przed terminem spodziewanej @ i wyszly dwie kreseczki :-) druga byla bardzo bladziutka ale byla :-D na kolejnym tescie juz po @ wynik byl wyrazny :-) trzymam za ciebie kciuki i zycze pomyslnego wyniku

jutro sie odezwe.
wkonczu czulosc testu elegancka. wyczailam takie czule-10;)

no i brak owulki, jak tak dalej pojdzie to nie bedzie mnie z Wami :-(

Ej, larvunia, tylko bez paniki! Jest jeszcze sporo czasu, żeby nadal być listopadową mamusią. Tylko się nie spinaj. Ja już wyczaiłam, że jak tak czekam i czekam na owulkę, to ona się zawsze omsknie o dzień, dwa. A my mieliśmy ogromne problemy z poczęciem w dzień inny niż jajeczkowania.

Ale Ty jeśli nie masz takich problemów i nasienie Twojego męża jest dość żywotne, to ja bym zrezygnowała z tych testów owulacyjnych. One tylko wprowadzają niepotrzebne napięcie. Sama chyba widzisz. Obserwuj śluz i jak zaczyna się płodny, startuj ze staraniami. Co dwa dni i na pewno się uda.
Mi dwóch lekarzy odradzało używanie tych testów, zresztą ja ich używałam nie po to aby wyznaczyć owu, bo jak już pisałam kiedyś, u mnie objawia się ona ostrym, charakterystycznym bólem, ale właśnie po to, aby te objawy bólowe potwierdzić. Raz potwierdziłam testami, potem monitoringiem i już wiedziałam, w które cykle mamy szansę.

anbar dziekuje :sorry2:
ja pierwszy raz kontrolnie staram sie o dzidzie i panikuje troche...
dziekuje ze jestescie :tak::sorry2:

Zobaczysz napewno wszystko bedzie dobrze glowa do gory:-)! Trzymam kciuki oby owulka przyszla i staranka byly owocne :-)

reklama
Witam seredcznie po przerwie:) U nas przygotowania do urodzin...chcemy zrobic cos wyjatkowego:)
Larvunia...nie martw sie. U mnie tez brak na razie, ale i tak probujemy...nie zaszkodzi:) A poza tym wydaje mi sie im mniej zestresowanie sie potchodzi tym wieksze szanse na sukces...spokojnego dnia dla wszystkich mamus i prawie mamus
a co do boli to mnie cala ciaze cos pokluwalo, pobolewalo, twardnialo....przeciez tyle zmian tam zachodzi....pozdrowienia

Do góry