reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Poród naturalny i tak w Twoim przypadku juz by chyba nie wchodził w grę...Po dwóch cc juz raczej nie pozwalają rodzić naturalnie . Trzymam kciuki, na pewno donosisz i wszystko skończy się dobrze:)

aaa ja tez nie mam żadnych dolegliwości a @ spóżnia się 5 dzien ;)-wiec juz jestem bardzo szczęsliwa :)

reklama
I ja zgadzam sie z Larvunia napewno bedzie dobrze. Nie ma sensu sie martwic bo to w naszym stanie nie wskazane a czy bedziemy sie martwic czy nie to i tak nic nie zmienimi wiec dziewczyny starajcie sie usmiechac jak najwiecej bo teraz to nam najbardziej potrzebne. Szczesliwa mama to i szczesliwy maluszek.

Pytałam 2 profesorów nie lekarzy po 1 cesarce czy 2 mozna rodzić naturalnie.Raz cięcie nie oznacza 2 cięcie. Po 1 dziecku zaszlam w nastepną ciążę po 10 miesiącach i Kubusia rodzilam naturalnie:)) wyszla 2 cesarka bo sie dusil!!! Potem 7 lat przerwy i byla Alicja teraz od 3 cesarki 7 misiąc !!! masakra

mi się spóźnia 3 dzień i dobrze sie czuje.Tylko te jajniki dają o sobie znać i bóle głowy:-(11 marca lekarz:-D

Witajcie!!
Jestem styczniową Mamusią tego roku :)
Jak ten czas leci... Już są Listopadowe Mamusie!!
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!!
Niech Fasolki rosną zdrowo :)
Buziaczki w te Wasze śliczne brzuszki :*:*... :*

Witajcie :)
Jestem w czwartym tygodniu,
Proszę powiedzcie mi czy powinnam się niepokoić.
Dziś bardzo zdenerwowałam się w pracy, zaczęłam pokłuwać lekko mnie prawa strona jakoby jajnika. Czy to może być coś groźnego.
Proszę pomóżcie :(

Witajcie :)
Jestem w czwartym tygodniu,
Proszę powiedzcie mi czy powinnam się niepokoić.
Dziś bardzo zdenerwowałam się w pracy, zaczęłam pokłuwać lekko mnie prawa strona jakoby jajnika. Czy to może być coś groźnego.
Proszę pomóżcie :(

Kochana jesli ból był chwilowy to ok ale utrzymuje sie długo to nie bardzo
ja jak cos przesile sie to tez mnie zaboli ale 5-10 min i przechodzi.:tak:

Jest chwilowy, ale powtórzył się kilka razy... Nie wiem, boje się żeby nic złego się nie stało.
Muszę się trochę wyluzować są ważniejsze rzeczy teraz dla mnie niż praca i nerwy z nią związane

reklama
Do góry