reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2010

Kobity a czy macie śluz bo u mnie jest tak mokro taki białawy jakby.:baffled:
tak pytam bo nie wiem czy tak ma byc czy co,no niby w ciązy juz byłam ale
dawno i nie pamietam szczegółów.:confused:

reklama
Kochane mamusie listopadowe;)
po jakim czasie od stosunku (w pierwszy dzien dni plodnych) mozna zrobic test?
dodam ze mam cykle 33 dniowe, pierwszy dzien ostatniej miesiaczki to 1 luty.
wsedzie na testach pisze ze mozna robic w dniu spodziewanej @.
ja mam jednek testy bardziej czule o czulosci 10 czegos tam.
Myslicie ze jak bym byla wciazy pokazalo by juz?
@ powinnam dostac w sobote tj 6 marca.
prosze o popom
dbajsie o siebie ;*

Niestety ale muisisz jeszcze troszeczke poczekac wiem jak to jest z tym czekaniem ehhh nie zbyt mile hehe no ale chybaa kazdy ma troszke cierpliwosci w sobie. Bo niestety jak zrobisz test juz teraz a wynik bedzie niegatywny i test jeszcze niec nie wykaze to nie potrzebnie sie rozczarujesz a wiec ja radze zebys jeszcze troszeczke poczekala :-) i zrobila w dniu spodziewanej @. Chociaz ja zrobilam test trzy dni przed i kreseczka sie pokazala ale strasznie bladziutka wiec i tak nie bylam pewna i z kolejnym testaem czekalam do terminu @.

Tusia u mnie sluz jest normalny nie za duzo go ale wczoraj wieczorem mialam go wiecej i na dodatek byl jeszcze jakis taki rozowy ale dzis jest juz wszystko ok naszczescie wrocilo do normy:-D chociaz jak pojde do lekarza to wspomne o tym. Mysle ze u ciebie nic powaznego sie nie dzieje jezeli to tylko sluz gorzej jezeli bylo by to plamienie.

Kobity a czy macie śluz bo u mnie jest tak mokro taki białawy jakby

No śluz ciążowy powinien być biały i gęsty. Wytwarza go szyjka macicy i jest to ten sam śluz, który czopuje szyjkę.
U mnie jest go całkiem sporo ale to zależy od dnia. Czasami jest go więcej czasami mniej. Ale ogólnie uczucia, że mokro to nie mam.

MOje Drogie i ja do Was dołączam...Termin najprawdopodobniej 8 listopad. 3 testy pozytywne i to na 8 dni przed terminem @...
Suzi, Svenskonka, my juz sie poznałysmy wiec gratuluje i bardzio sie cieszę że się udało...

pozosttałym dziewczynom również gratuluję :)

Ale żeście natworzyły :))) Myślałam że nie doczytam do końca

Witam wszystkie nowe mamusie, no i trzymam kciuki za starające się.

kremofka: śliczny kiciuś w twoim avatarze. Uwielbiam koty, mam dwa :) co oczywiście przypomina mi o ewent. toxo i mam nowy temat do zmatwień

Jakoś dzisiaj pobolewał mnie brzuch, zapewne to wpływ pracowego stresu niestety.

Ide kłaść dzieci, może jeszcze zajrzę.

Mnie brzusio też pobolewa...Wczoraj miałam termin @ wiec mysle ze to normalne, chociaz w pierwszej ciazy przez te bóle w koncu zaczęlam plamic i skończyło sie na luteinie. A tak poza tym na razie nie mam zadnych objawów, ale dopiero 4 tyg za mną...Podobno mdłosci pojawiają się ok 6 tyg...Mam nadzieję że ich nie będę miała , podobnie jak w pierwszej ciązy...:)
Tak naprawde te suwaki troche przeinaczają termin , bo 4 tyg juz są za mna, jutro teoretycznie zaczynam 5-ty tydzien ;)

reklama
Do góry