sobota nudnawo minela mi ;-) Ale ja prawie zawsze sie nudze. Tzn robilam porzadki w domu, nawet 1,5 godzinny spacerek zaliczylam z synkiem, ale jak ja nie pracuje to prawie zawsze sie nudze Nie umiem tak w domu siedziec... ja nie z tych mamusiek co lubia domowe codziennosci dla mnie to nuuuuuuuuuda Dobrze, ze jest internet bo chyba glowa w sciane bym walila heheheh...
reklama
MajaFala
Zaciekawiona BB
witam wieczorkiem...jak tam uplynal dzien ¨juz"mamusiom i ¨prawie"mamusiom?...mu zaczniemy juz za niedlugo. Narazie korzystam jeszcze z tego, ze moge;-) i zajadam sie chipsami i popijam piwko...mam tylko wielka nadzieje, ze juz za niedlugo nie bede juz mogla robic niezdrowych rzeczy
Przy pierwszej ciazy wlasciwie nie mialam zadnych dolegliwosci, czasami mdlosci, ale niewielkie. Teraz tez bym sie cieszyla jakby tak bylopozdrowienia
Przy pierwszej ciazy wlasciwie nie mialam zadnych dolegliwosci, czasami mdlosci, ale niewielkie. Teraz tez bym sie cieszyla jakby tak bylopozdrowienia
powiedzcie mi a wierzycie w te kalendarzyki tzn
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/Planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski
?? ... z ciekawosci pytam. Ja nie, ale lubie sprawdzac ;-)
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/Planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski
MajaFala
Zaciekawiona BB
to teraz chyba bedzie chlopiec...chociaz zalezy, liczy sie wiek rocznikowo?
A tak poza tym to raczej niewierze w takie rzeczy, ale nigdy nie wiadomo:-)
A tak poza tym to raczej niewierze w takie rzeczy, ale nigdy nie wiadomo:-)
jaszczurka86
Fanka BB :)
Witam:-) Czeasem Was podczytuje...jestem mamą majową 2010:-) Jesli chodzi o ten kalendarz...to powiem Ci że starałam się z męzem wg niego i miała być Amelka a będzie Wojtuś....:-):-)Wiec już nie wierzę....;-)powiedzcie mi a wierzycie w te kalendarzyki tzn
a mozna miec dwa razy jajeczkowanie??
Wydaje mi się, że w zasadzie nie, ale chyba możliwe jest coś takiego w pierwszych cyklach po odstawieniu pigułek, ale i wtedy nie tak, że owulacja, mijają dwa tygodnie, znowu owulacja, tylko np. dzisiaj i jutro kolejna z drugiego jajnika. Tak mi się wydaje gdzies kiedyś czytałam, ale nie pamietam czy to było rzetelne źródło.
A co u Was?? jak sobotni dzień minął??
A my dzisiaj pojechaliśmy do moich rodziców przekazać im radosną nowinę. Zjedliśmy dobry obiad, poszliśmy na spacer, a teraz posłałam chłopaka z kumplami na bilard.
Dzisiaj mnie zaczęły boleć zęby i jakoś tak się poczułam jakby się przeziębienie chciało przyplątać, ale zmierzyłam temperaturę i jest w normie. Najbardziej mnie martwią te zęby, bo w zasadzie mam je zdrowe i w dobrej kondycji, nawet już słyszałam od wielu lekarzy, że w moim wieku rzadko spotyka się osoby z tak małą liczbą plomb, a tu nagle jakieś bóle wylazły. Piję codziennie szklankę mleka, czasami jeszcze jakiś jogurt, ale chyba za mało :-(
anbar ja w 1 ciazy pochlanialam 2-3 litry mleka dziennie Jakos mialam takie parcie na mleko ;-) Pozniej zaczelam sie ograniczac, bo mnie wszyscy straszyli, ze dziecko bedzie mialo skaze bialkowa Ale wszystko oki bylo z tym.
no wlasnie nie wiem jak na to patrzec na te kalkulatory, ale ciekawostka na nude fajna ;-)
ja bym chciala teraz dziewczynke. W pierwszej ciazy bylo mi wszystko jedno Z reszta wazne zeby zdrowe prawda
no wlasnie nie wiem jak na to patrzec na te kalkulatory, ale ciekawostka na nude fajna ;-)
ja bym chciala teraz dziewczynke. W pierwszej ciazy bylo mi wszystko jedno Z reszta wazne zeby zdrowe prawda
Ostatnia edycja:
anbar ja w 1 ciazy pochlanialam 2-3 litry mleka dziennie
Ja nie mam jeszcze na nic parcia ;-) A mleko takie zwykłe w nadmiarze to akurat dla mamy nie dla dziecka jest niezdrowe. Ale to i w ciąży i bez niej :-)
A moje przeziębienie chyba chce się rozwinąć . Już się zapisałam na popołudnie do internisty, niech obejrzy i doradzi coś. Na razie stosuję domowe metody i umieram ze strachu, żeby to się nie rozwinęło w żadne poważne choróbsko.
reklama
L
Lila001
Gość