reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2010

A mnie się to nowe forum bardziej podoba :-) Moim zdaniem bardziej czytelne i przejrzyste, i kolory dużo lepsze.

U nas dzisiaj piękny słoneczny dzień. Niestety nici ze spaceru, bo się boję o swoje gardło. Kurczę, dopóki byłam sama lekarzy oglądałam od wielkiego dzwonu, a teraz bym latała na wizytę z każdym drobiazgiem, byle mieć spokój, że to nic poważnego.

reklama
kobitki jakie plany na dzisiaj??
u mnie rodzinnie :-) moj luby ma wolne nic nie mamy do roboty, wiec spacerek pewnie zaliczymy po obiadku ;-)

Ja rowniez zycze wszystkim milej niedzieli:-) my mielismy isc na spacerek ale raczej nic z tego strasznie wiatr wieje wiec spacer napewnoo nie nalezal by do najlepszych :p

Witam w niedzielne popołudnie :))

Ja o spacerkach moge sobie tylko pomarzyc, narazie musze siedziec w domu z kaszlakami i jakoś je wykurowac. Jutro i tak raczej nici ze szkoły i przedszkola.

Kalendarz chinski u mnie zadziałał za każdym razem na odwrót - najpierw miałaby być wg niego dziewczynka a jest chłopak, no a za drugim razem miał być chłopiec a jest dziewczynka.

Pozdrawiam

Tak

Jak się poznaliśmy z mężemi i nasza rodzina była tylko rozmową, mówiliśmy o trójeczce. Jednak później życie weryfikowało plany i tak miała być dwójka. Miałabyć do grudnia 2009 kiedy to stwierdziliśmy że bardzo ale to bardzo kogoś brakuje. W styczniu zaczelismy starania, w końcu w moim wieku (prawie 33) moglo to troche potrwac.

jak w Twoim wieku??!! kolezanko kochana mloda jestes :-):tak:
bedziesz tak straszyc to ja zaczne sie bac, bo w tym roku koncze 29 :sorry:

reklama
Witam wszystkich :)

Wychodzi na to ze sama tez jestem listopadowa :), zrobilam test (a raczej dwa) dzisiaj rano i mam dwie kreseczki :)

O dzidzie zaczelismy sie starac dokladnie dwa tygodnie temu kiedy mialam owulacje (uzylam testu na owulacje), a dzisiaj powinnam dostac @ wiec nie czekajac.. kupilam test :)

Termin wyliczylam na 7 listopada.

Nasze fasolki jeszcze malutkie, mialyscie juz jakies objawy ciazy oprocz spoznionej @? Ja zauwazylam juz tydzien temu (wieeem wczesnie) ze moje piersi sa wrazliwe i obolale, a oprocz tego nic.

Kiedy wybieracie sie do lekarza?

p.s. mam 25 lat i to nasza pierwsza fasolka

Do góry