reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2010

Ja zauwazylam juz tydzien temu (wieeem wczesnie) ze moje piersi sa wrazliwe

Spokojnie. Ja się raczej nie nakręcałam i nie doszukiwałam pierwszych objawów, a ten pierwszy, jak się później okazało, pojawił się 4 dni po owulacji (pewnie przypadł na implantację). Okrutnie mi śmierdziały perfumy mojej mamy i moja klacz jakoś tak mi cuchnęła moczem ;-)

reklama
Witam wszystkich :)

Wychodzi na to ze sama tez jestem listopadowa :), zrobilam test (a raczej dwa) dzisiaj rano i mam dwie kreseczki :)

O dzidzie zaczelismy sie starac dokladnie dwa tygodnie temu kiedy mialam owulacje (uzylam testu na owulacje), a dzisiaj powinnam dostac @ wiec nie czekajac.. kupilam test :)

Termin wyliczylam na 7 listopada.

Nasze fasolki jeszcze malutkie, mialyscie juz jakies objawy ciazy oprocz spoznionej @? Ja zauwazylam juz tydzien temu (wieeem wczesnie) ze moje piersi sa wrazliwe i obolale, a oprocz tego nic.

Kiedy wybieracie sie do lekarza?

p.s. mam 25 lat i to nasza pierwsza fasolka

Na poczatku to serdecznie ci gratuluje i witam wsrod listopadowych mamus:-D Co do pierwszych obiawow to mialam podobnie jak ty z piersiami i ostatni zaczelo mnie troszke mdlic ale ogolnie jest narazie dobrze nie odczuwam sennosci a slyszalam ze czesto tak jest. Fajnie ze przybywa nas tu coraz wiecej:-D

ja tez witam nowa mame listopadowkowa ;-)

anbar... konno jezdzisz, ale extra! Ja zawsze marzylam zeby choc troche pojezdzic konno, ale nigdy rodzice kasiurki nie mieli a ja jak juz doroslam to i okazji :sorry: Ale zawsze o tym marzylam... pozazdroscic. Jezdzisz od dawna? Masz wlasne konie? Gdzie mieszkasz tzn w jakiej okolicy?? duzo pytan jak niechce to nie odp, zaciekawilas mnie poprostu, Twoja osoba :sorry:

anbar... konno jezdzisz, ale extra! Ja zawsze marzylam zeby choc troche pojezdzic konno, ale nigdy rodzice kasiurki nie mieli a ja jak juz doroslam to i okazji :sorry: Ale zawsze o tym marzylam... pozazdroscic. Jezdzisz od dawna? Masz wlasne konie? Gdzie mieszkasz tzn w jakiej okolicy?? duzo pytan jak niechce to nie odp, zaciekawilas mnie poprostu, Twoja osoba :sorry:

Spoko :-) Ja jestem z Warszawy, ale jeżdżę kawałek od domu, jakieś 40 km na północ od centrum miasta. Mam klacz, na której jeżdżę niezmiennie od 4 lat. Nie jestem jej właścicielem, ale jedynym użytkownikiem. Kobyłka ma dość specyficzny charakterek i nikt nie chce na niej jeździć ;-) Kiedyś chciałam mieć swoje konie, nawet dwa razy się przymierzałam do kupna, ale ciągle coś mi wypadało po drodze i w sumie dobrze, że nie kupiłam. Na to trzeba być w stajni minimum co drugi dzień, a idealnie codziennie. Ale mam marzenie o własnej stajni, więc może za kilka lat :-D
Ale moja historia jeździectwa nie jest długa. Jako kilkulatka chciałam jeździć, ale z powodu kasy (czyli jak Ty) nie mogłam. Potem mi się udało nauczyć podstaw jak miałam 15 lat - jeździłam w zamian za czyszczenie koni w stajni, a potem miałam 10 letnią przerwę. A potem poszłam do pracy i postanowiłam, że muszę wreszcie zreazlizować marzenie do końca i nauczyc się porządnie jeździć.

dzieki za wyjasnienia anbar ;-)
fajnie masz i zycze powoidzenia w realizowaniu planow, kiedys na pewno sie uda! :tak:

tusia26 dzieki, juz wczesniej widzialam ten filmik, sciagnelam sobie z internetu, jest bardzo fajny, mysle ze bede jeszcze do niego wracac w czasie ciazy :)

Fajny filmik, juz dawno temu chyba go widzialam:). Niesamowite...a ten maly plemnik taki smieszny:-D kurcze jeszcze pare dni i dzialamy. Mam nadzieje, ze uda nam sie jeszcze zanim moja mama przyjedzie:-) 13 przyjezdza na 3 tygodnie moja mama w odwiedziny. Nie za czesto ma okazje ogladac swoja jedyna wnuczke. Fajnie by bylo jakbysmy mogli przekazac wiadomosc:) Chociaz przy Femke czekalismy do okolo12 tygodnia....milego wieczorku

tusia26 dzieki, juz wczesniej widzialam ten filmik, sciagnelam sobie z internetu, jest bardzo fajny, mysle ze bede jeszcze do niego wracac w czasie ciazy :)
Kochana a kiedy miałas ostatnią @ ?
bo ja 30.01.10.i taki suwaczek jak twój pokazuje mi własnie 4tyg. a inne juz 4 tyg i 1 lub2 dni. nie czaję.

reklama
Hello! Witam serdecznie wszystkie mamusie :)

zglasza sie kolejna zaciazona, z terminem na 6 listopada.

do tusi: kochana ja dokladnie w tym samym dniu mialam pierwszy dzien mojej @ co za zbieg okolicznosci :D :D pozdrowka!

Do góry