reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
Wlasnie jestes jeszcze przed terminem @???? Jezeli tak to testy nie zawsze pokazuja dobry wynik;-) a wiec tak na pewno to jeszcze nic straconego:-D

Liczylam na roznych kalkulatorach i data wacha mi sie miedzy 30 pazdziernikiem a poczatkiem listopada wiec pisalam troszke na pazdzierniku:-D ale jest to moja pierwsza ciaza wiec wydaje mi sie ze pewnie urodze w listopadzie;-)

lila spoko, tak tylko pytalam ;-)
my wczoraj juz zaczelismy staranka od nowa hehehe ;-) Musze trafic na plodne dni;-) Jak kroliczki zaraz bedziemy jak codziennie bedziemy tak hehehe, ale lubie te staranka ;-)

Wlasnie jestes jeszcze przed terminem @???? Jezeli tak to testy nie zawsze pokazuja dobry wynik;-) a wiec tak na pewno to jeszcze nic straconego:-D

moje drogie ja jestem tydzień po spodziewanej@:szok::szok::szok::szok::szok:Miałam w środe dwa dni różowe plamienia nawet ledwo widoczne i testy negatywne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Nie wiem co się dzieje bardzo zle się czuje, mam zawroty głowy, jestem słaba i pobolewało mnie wczoraj podbrzusze jak na owulke i myśle że to jajeczkowanie po raz drugi w tym cyklu, już nie kumam tych swoich jajników:no:

a mozna miec dwa razy jajeczkowanie??
moze kochana jakies stresy mialas w tym miesiacu co... czasami tak jest ze sie przesuwa to i owo..

Dzieki lila ;-)

reklama
Witam nowe mamusie:)

Larvunia no to razem się staramy:D my też właśnie się śmiejemy, że jak króliczki codziennie będziemy by nie przegapić żadnego dnia:D

A co u Was?? jak sobotni dzień minął??

Do góry