reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

U mnie samopoczucie bardzo dobrze:-) dziekuje za troske:-) Majafala juz nie moge sie doczekac tych pierwszych ruchow bardzo mnie to ciekawi jak to jest:-D a dbac napewno bedziemy o siebie i super by bylo jak byscie zostaly tu z nami:-)

reklama
Hej, mam na imię Monika i bardzo chciałabym zostać mamą listopadową. Już zaczeliśmy starania z mężusiem. Jestesmy dobrej mysli. Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

Witam.
wstałam rano teścik pozytywny @ brak
a ja trzęsę sie jak osika i latam sprawdzać.
proszę Boga oby nie przyszła.:sorry2:

Tusia badz dobrej mysli napewno nie przyjdzie:-)
moniek83 to mocno trzymamy kciuki zeby szybko sie udalo:tak:

A jak dzionek wam sie zaczl? Jak pogoda? w koncu weekend:-D:-D:-D!!!

tusia gratulacje!!!!

Moje dzieci chore. Julka kaszle jak szalona i troche goraczkuje, Seba tylko kaszle a ja sie boje ze zlapie choróbsko. Oby nie!

Troche mnie martwi brak objawów ciąży, w poprzednich ciazach czulam sie tragicznie w pierwszym trymestrze. Chyba wolałabym czuc sie zle zeby byc spokojniejsza (nie przypominajcie mi prosze tego co tu napisalam jak juz bede czuc sie zle ;-) ). A do wizyty u lekarza jeszcze tyle czasu...

czesc kobitki :-) Piekna pogoda u mnie za oknem murowany spacer dzis zalicze z MArcelkiem i pieskiem, moze mezulek sie tez da namowic ;-)

MILYCH STARANEK tym co jeszcze sie staraja. Ciezarne WSZYSTKIEGO DOBREGO, milych 9 miesiecy!
echoo zdrowka dla Was!

cześć dziewczynki, gratuluje wszystkim przyszłym mamusią, no niestety nie dołącze do waszego grona, poranny teścik negatywny, będę trzymać za was kciuki i zaglądne czasem, buziaki dla Was:-):-):-):-)

reklama
cześć dziewczynki, gratuluje wszystkim przyszłym mamusią, no niestety nie dołącze do waszego grona, poranny teścik negatywny, będę trzymać za was kciuki i zaglądne czasem, buziaki dla Was:-):-):-):-)

dlaczego rezygnujesz?? koniec dni plodnych juz masz? kurde...
my nadal sie staramy... niby w czwartek dni plodne mam.

Do góry