reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Larvunia ja tez od poniedzialku zaczynam...chociaz moze od wtorku:):)...dla pewnosci kupilam testy owulacyjne...zobaczymy. Przekonalalm meza zeby sie tym razem bardziej staral;-)
Zycze powodzenia!!!

reklama
Anbar witamy serdecznie:) opowiedz krótko o sobie jeśli oczywiście chcesz:) staraliście sie o dzidziusia? tak w ogóle to gratulacje:)

Mam na imię Ania, 31 lat skończone i to moja pierwsza ciąża. Jestem z Warszawy.
Staraliśmy się i to równy rok. Dokładnie w lutym 2009 podjęliśmy pierwsze starania. Po poprzednim cyklu byliśmy już u lekarza i od tego cyklu mieliśmy zacząć batalię o dzieciaczka z pomocą lekarzy. I szczęśliwie okazało się, że jednak możemy sami :D

witam serdecznie mamy listopadowe , ja tez jestem mamą listopadową tylko 2009. powodzenia trzymam kciuki, piekny czas przed Wami. Fajnie bo wiosna i lato i te wszystkie pyszne owoce truskawki, maliny wsuwajcie ich jak najwięcej.

buziaki i trzymam za Was kciuki!:-)

Witam wszystkie:-) zycze powodzenie dla staraczek oby tym razem sie udalo:tak::tak::tak:n Jak sie dzionek u was zaczal? U mnie narazie dobrze samopoczucie tez nie najgorzej chociaz dzis zaczelo mnie troszke mdlic przy sniadaniu:confused2::eek: heh

Larvunia ja tez od poniedzialku zaczynam...chociaz moze od wtorku:):)...dla pewnosci kupilam testy owulacyjne...zobaczymy. Przekonalalm meza zeby sie tym razem bardziej staral;-)
Zycze powodzenia!!!
te testy kiedy sie robi?? i ile kosztuja? siusia sie na nie??

dobra juz wiem, poszperalam na necie, moze tez kupie sobie...

Ostatnia edycja:
Witajcie:)

Larvunia i MajaFala ja też zaczynam staranka od tego samego dnia co Wy:) więc może razem będziemy później testować:) ja jak sprawdzałam i by nam się udało to termin będę mieć na 30 listopad:) więc jeszcze się załapię do Was:)

Witam serdecznie nowe dziewczyny i gratuluje fasolinek:)

U mnie dzisiaj pochmurny dzień może tak samo jak mój nastrój dzisiaj:( ale nie będę Was zanudzać bo tutaj ma być wesoło i przyjemnie na forum:)

Pozdrawiam:*

Jak sie dzionek u was zaczal? U mnie narazie dobrze samopoczucie tez nie najgorzej chociaz dzis zaczelo mnie troszke mdlic przy sniadaniu:confused2::eek: heh

U mnie dobrze. Piersi bolą, dzisiaj już od samego rana bo dotychczas mnie głównie wieczorami bolały. To samo brzuch, a konkretnie pachwiny. Mdłości też nie mam, za to w zasadzie nic nie jem. Całkowicie straciłam apetyt co dla mnie jest naprawdę dziwne, bo w zasadzie uwielbiam jeść i to dużo (za dużo ;-)). Wmuszam w siebie jedzenie w niewielkich porcjach, ale generalnie nic mi nie smakuje, a niektóre potrawy jeszcze śmierdzą.

W niedzielę zaczynamy 6 tydzień i podejrzewam, że razem z nim przyjdą kolejne atrakcje.

Ostatnia edycja:
U mnie dobrze. Piersi bolą, dzisiaj już od samego rana bo dotychczas mnie głównie wieczorami bolały. To samo brzuch, a konkretnie pachwiny. Mdłości też nie mam, za to w zasadzie nic nie jem. Całkowicie straciłam apetyt co dla mnie jest naprawdę dziwne, bo w zasadzie uwielbiam jeść i to dużo (za dużo ;-)). Wmuszam w siebie jedzenie w niewielkich porcjach, ale generalnie nic mi nie smakuje, a niektóre potrawy jeszcze śmierdzą.

W niedzielę zaczynamy 6 tydzień i podejrzewam, że razem z nim przyjdą kolejne atrakcje.

Patrzylam na twoj suwaczek i dzieli nas tylko jeden dzien roznicy:-) a wiec bedziemy rodzily prawie w tym samym czasie u mnie pierwsza ciaza wiec pewnie i tak termin sie troszke przesunie miejmy nadzieje ze przetrwamy te dziewiec a wlasciwie juz osiem miesiecy bez szczegolnych atrakcji hehe i wszystko bedzie dobrze:-D:-D:-D

reklama
Ja się już nie mogę doczekać kiedy maluch zacznie kopać. Na razie się śmieję, że się komunikuje z mamusią głównie przez wysyłanie jej do WC ;-)Sikam jak opętana, czasami nawet co 10 minut. Wczoraj wieczorem ledwo się położyłam do łóżka, już musiałam wstawać i biec do łazienki.
Mój partner: no co ty, przecież byłaś przed chwilą.
Ja: ja owszem, ale teraz twojemu dziecku się chce ;-)

Do góry