reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
Witajcie!

Paulinka może jedz jabłka i pij jogurty. Podobno suszone jabłka też są pomocne w zaparciach.

Produkujecie strasznie dużo...zaraz nadrobię zaległości a póki co życzę miłego dnia!

Całe szczescie ze ja nie mam z tym problemu :)
Tak tak Magdaaa26 trzymamy kciuki, i nie zapomnij sie pochwalic jak juz wrocisz :) Bedziemy czekac z niecierpliwoscia :)

Dziewczynki mam nietypowe pytanko, co myślicie o "przytulaniu się" ze swoim mężczyzną? Odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciązy nie dochodziło do żadnych zbliżeń. Wiem, że ciąża nie jest zagrożona, nie plamię, czy to jest bezpieczne? Zapomniałam zapytać ginki :/

Jest bezpieczne jeżeli nic nie jest z płodem :) ALe ja to wam szczerze powiem ze nawet teraz nie mam ochoty na nic... ale podobno takjest na poczatku.

Dziewczynki mam nietypowe pytanko, co myślicie o "przytulaniu się" ze swoim mężczyzną? Odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciązy nie dochodziło do żadnych zbliżeń. Wiem, że ciąża nie jest zagrożona, nie plamię, czy to jest bezpieczne? Zapomniałam zapytać ginki :/
Agrafka nie masz sie czego obawiac, moj gin odrazu mi powiedzial ze nie ma jakichkolwiek przeciwwskazan, nawet nie musialam sie pytac, sam mi to powiedzial. Jezeli z ciaza jest wszystko ok to spokojnie mozecie sie przytulac.
Ja bynajmniej nie zrezygnowalam z tej pzyjemnosci.

reklama
Do góry