reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Dziewczyny ręce opadają jak się o tym czyta...jak ja byłam w ciązy też wkurzałam się strasznie że nikt nie ustępuje mi miejsca np w autobusie.
A już w okropną wscieklość wpadłam kiedy to poszłam jak co jakiś czas do urzedu pracy złożyć podpis (byłam w 8 mc) i stałam w kilometrowej kolejce i nikt mnie nie przepuscił, mało tego nawet nikt mi miejsca siedzącego nie ustąpił kiedy czekałam. Strasznie się wkurzyłam i tego samego dnia się wyrejestrowałam bo i tak nigdy nie zaproponowali mi żadnej oferty pracy:-:)wściekła/y:

Wszytskie mówicie o tych pchaczach...może powiem mojemu bratu żeby kupił coś takiego małemu, w końcu jest chrzestnym;-)Tylo ze on myslal o takim duzym aucie na akumulator czy jakos tak...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki! Dawno mnie nie było.. ciągle mało czasu na wszystko.. Moje bobo jeszcze nie chodzi ale a to doskonale raczkuje i nieźle przy tym rozrabia! Zęby wychodzą mu raz za razem, mamy ich 6 na stanie. Postaram się coś wieczorkiem naskroobać, b teraz mam zmiany do 18. buziaki dla listopadowego rodzeństwa :-)
85asia- jakieś zbiorowe chamstwo, nie przejmuj się, tego dziadostwa jest od cholery i raczej ich nie wytępimy b są jak karaluchy.

Cześć mamusie :-) Krzyś śpi więc mam troszkę czasu żeby poczytać co napisałyście.
85saia i Joasia79 to okropne co piszecie. Ludziom coraz bardziej przewraca się w głowie i szerzy się chamstwo i egoizm. Jak byłam w ciąży to tylko raz mi się zdarzyło, że jak kupowałam buty to przepuszczono mnie w kolejce, a tak to ludzie wolą nie widzieć, że ktoś jest w ciąży. No cóż takie mamy czasy.
Dziewczyny, które nie wiedzą jaki prezent na roczek - może by tak sesja u fotografa? ( to by była pamiątka na całe życie).
Asiulkaa właśnie zapomniałam napisać i zgadzam się z tobą, że te nasze dzieciaczki są bardzo do siebie podobne jak bliźniaki :-)

Dzien dobry:)
Miaucia sliczny ten Twoj syneczek, jak z obrazka:tak: Jak moglas nam go wczesniej nie pokazac;-)

Monika O. gratulujemy 3-go zabka:tak:

Z takich skromniejszych prezentow to u mojego synka hitem jest ten jezdzik-pchacz. Dostal go na 1-sze urodziny i uwielbia do dzis:tak: Zdecydowanie najlepsza zabawka jaka dostal do tej pory. Podobnie syn szwagierki-uwielbia to autko. Cos podobnego kupimy Zuzi, tylko bardziej w stylu dziewczecym, choc moja cora z wszystkich zabawek najbardziej lubi autka swojego brata:baffled:
JEŹDZIK duży pchacz MISIE super prezent 2 kolory (1888014072) - Aukcje internetowe Allegro

WITAM PEWNIE NIKT MNIE PAMIĘTA BO PISALM JESZCZE NA POCZĄTKACH CIĄŻY
ale myslalam,ze wy przeniesliscie się na klub prywatny???pozdrawiam was serdecznie i widze ,że nastepne dzidzie w brzusiach ale super.....;-):-)

Hej mamusie.
Pogoda u nas urocza. Dużo słonka, aż chce się żyć.
Monika gratulacjie za ząbka.
Nas wczoraj odwiedził dziadek ( mój teść). Olek dostał samochodzik sterowany grzechotką (ten tak reklamowany) i powiem wam, że jestem rozczarowana tą zabawką. Nic szczególnego, a sterowanie grzechotką polega na tym, że autko się uruchamia. Nawet się zastanawiałam czy nie kupić tego samochodzika na urodziny Olkowi, bo niby taka rewelacjia, ale bez szału. Więc jak coś to nie polecam na prezent dla naszych roczniaków. Poza tym zabawka jest fajna na 3 minuty.
Mam dziś w planach spakować torbę do szpitala, bo to już czas...
Miłego dzionka kochane.

Witam Tusia, rzeczywiście dawno, bardzo dawno Cie nie było u nas.

Asiu a masz nr kom do którejś z forum żeby dać znać jakby coś zaczynało się dziać?

reklama
oj kochane jakoś dzień zleciał, a torba nadal nie spakowana. Może wieczorem jak Oluś pójdzie spać...
Amerie Agrafka na 100% da wam znać, że urodziłam i że wszystko u nas dobrze :-).
Monika jak się zacznie w nocy to sąsiadka z góry zejdzie ( kochana jest). Jeśli w dzień to któraś z koleżanek podjedzie. No i oczywiście mama przyjedzie na te kilka dni jak będę w szpitalu. Wszystko wyjdzie w praniu ;-).

Do góry