reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Agrafka u nas nadal jedzenie nocne i nic nie daje - ani woda (pluje na kilometr i gorszy płacz i nerwiczka) ani lulanie, ani nasze łóżko, nic, tak więc dalej karmie, czasem się zdarza że jak zje po kąpaniu to raz tylko potem 2-3 i a śniadanie dopiero o 9 ale to czasem ,ja sobie tłumaczę - wyrośnie wolę to niż te żeby i niewiadomo o co kaman

reklama
Dzień dobry mamuśki:)

Agrafka ja mojego Krzysia zaczęłam oszukiwać wodą. Na początku to było straszne..darł się jakby go ze skóry obdzierali, później się przyzwyczaił a teraz mam zawsze wode przy łóżku dla niego ale bardzo rzadko chce pić w nocy. Przeważnie jak się budzi to dlatego ze mu smoczek wypadł...Muszę go jeszcze smoczka oduczyć.
Ale powiem Ci kochana ze moja koleżanka ma rocznego synka i karmi go cycem w nocy co 2 godziny...to dopiero jest ból:(jak mu nie da cyca to jest wrzask:(Chodzi wyczerpana...

Asia ja jednak bym się bała...mielismy zawsze w domu małego psa, ale samochód go przejechał i od tamtego czasu nie wzięliśmy juz żadnego bo wiedzielismy że będziemy mieć w najbliższym czase dzidziusia.

Ostatnia edycja:
Witamy się i my :-)
Monika ja nie ufam jej tak bezgranicznie w 100%, bo to jednak pies. Bacznie im się przyglądam, ale sunia nigdy nie dała powodu do niepokoju. Musiałabyś ich zobaczyć razem... oni naprawde za sobą przepadają. A nie jestem w stanie ograniczyć ich kontaktów. Musiałabym ją oddać, a to nie wchodzi w gre, bo to członek naszej rodziny. Ja sama boję się psów.

Monika a nie wybudzał ci się? moja jak spróbowałam to nie spała 4g w nocy i histria aż dostała butlę.... a tak dostaie, odwrót i śpi smacznie

nocka ok, a szkoda bo dyżur mojego, pobudka przed 7, drzemka godzinę!!!! super ogarnęłam wsio i obiad zrobiłam, do południa też spacer a teraz ona bajhki żeby mamunia miała chwilę na neta :))))

No i nareszcie piątek. Wspólny weekeńdzik z M ( bo tak to on cale dnie w pracy).
Trusia twoja mała ogląda bjki? Olek wogóle nie jest zainteresowany. A co jej puszczasz?

Hej mamuski:)!

Piękny dzień się zapowiada.Biorę się za sprzątanie póki mały śpi. po południu wyieramy się do brata mojego A.;) Ciekawe czy Krzysztofek będzie grzeczny...

Wiesz Trusia jakoś nie było problemu z wybudzaniem:)
Mój Krzys nie ogląda wogóle tv:)!

sukcesy u nas :-) mały śpi mi juz 2 noc na wodzie , jupi :-)
to prawda dzis piekna pogoda, idziemy z M na długi spacer. a ja przeziebiona, gile o pasa.moj nadal oglada tv bebe tv, ale bardziej w ramach zerknęcia od czasu do czsu podczas zabawy zabawkami. buziaki

Hej :-) Odsprzedam pieluchy Dada. Mały jest na nie niestety uczulony, a dziadek kiedyś zaszalał i kupił trochę przydużo
sorry2.gif
Mamy 4 paczki rozmiaru 5. Sprzedam za 19,99 za paczkę
biggrin.gif
Oczywiście nie sprzedaję tego tylko w opcji 4 paczek łącznie, jeśli ktoś chce kupić 1 to nie ma problemu :-) Odbiór osobisty w Warszawie, mieszkam na Mokotowie (dokładnie Służew), mąż pracuje na Ochocie (na Banacha) więc nie ma problemu, żeby on je podrzucił gdzieś w okolicy w umówione miejsce. Może być i jakaś stacja metra czy coś w tym stylu bo blisko mamy. Jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość na priv :-)

reklama
Cześć mamusie!
Faktycznie pogoda dziś piękna. My się dopiero wybieramy na spacer rodzinny.
Olek dziś maruder, ma gila do pasa i masakrycznie się ślini. Może wyjdą w końcu te górne ząbki.
Miłego wieczorku.

Do góry