reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Dzięki za powitanie :)
Termin listopadowy wychodzi mi jesli podam, że cykl miał trwać 28 dni, ale wedle obserwacji wiem, że gdyby był bez sukcesu miałby 27, a wtedy kalkulatory podają koniec października jako termin. Nie mniej poniewaz to moja pierwsza ciąża, jestem pewna, że się nieco opóźni i mam przeczucie, że termin realny to będzie 5 listopad ;)

reklama
Witajcie:)

Anbar witamy serdecznie:) opowiedz krótko o sobie jeśli oczywiście chcesz:) staraliście sie o dzidziusia? tak w ogóle to gratulacje:)

Co u Was dziewczyny? u mnie końcówka @ więc za niedługo zaczynamy:) kurcze zadomowiłam się tutaj trochę i smutno by mi było gdyby się nie udało:( ale ja myślę pozytywnie:) mam nadzieję, że z Wami zostanę:)

Ja tak samo...chyba na pewno sie nie udalo tym razem, ale zaczniemy za niedlugo na nowo:)...mam przeczucie, ze jednak listopad zostanie...chociaz przy Femce przechodzilam tydzien, mial byc 1 marzec i byl 7:)...czas na szczescie szybko leci...gratuluje wszystkim nowym mamom!!!!!

Witajcie dziewczyny :))

to mój chyba drugi post, pierwszy napisałam jak jeszcze sie staraliśmy, teraz już wiem że chyba się udało. Termin prawdopodobnie na 2 listopada ale nie jestem pewna czy dobrze liczę. Jeszcze kilka godzin temu martwiłam się że zero objawów ( poprzednio miałam duże mdłości) no i coś czuję że włąsnie już nie musze za nimi tesknic ;-)

Wszystkim zaciążonym gratuluje, starającym się życzę powodzenia

P.s. jak mam przyczepić suwaczek?

EchooWitamy kolejna listopadowa mamusie:-) a co do suwaczka to musisz go najpierw stworzyc:tak: oto link do strony gdzie mozna to zrobic http://www.suwaczki.com/ tam wszystko krok po kroku bedzie opisane:-):-):-) pozdrawiam

Patrycjaa miejmy nadzieje ze sie uda zycze ci powodzenia z calego serca i mocno trzymam kciuki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj anbar witaj echooo fajnie że jest nas więcej i można pogadać ,poradzić się.
Ja też miałam nadzieję że się udało ale dwa testy negatywne z tym że ostatni robiony w dniu @.
Tej cholery dalej nie ma a trzy dniowe różowe coś odeszło, brzuch pobolewa jak na @, jajniki kują i ciążowych objawów brak, chyba mnie trafi........

Witajcie dziewczyny :))

to mój chyba drugi post, pierwszy napisałam jak jeszcze sie staraliśmy, teraz już wiem że chyba się udało. Termin prawdopodobnie na 2 listopada ale nie jestem pewna czy dobrze liczę. Jeszcze kilka godzin temu martwiłam się że zero objawów ( poprzednio miałam duże mdłości) no i coś czuję że włąsnie już nie musze za nimi tesknic ;-)

Wszystkim zaciążonym gratuluje, starającym się życzę powodzenia

P.s. jak mam przyczepić suwaczek?
serdecznie gratulujemy!!!!:-) A powiedz, w którym jestes tygodniu i kiedy robiłaś teściora????

witaj anbar witaj echooo fajnie że jest nas więcej i można pogadać ,poradzić się.
Ja też miałam nadzieję że się udało ale dwa testy negatywne z tym że ostatni robiony w dniu @.
Tej cholery dalej nie ma a trzy dniowe różowe coś odeszło, brzuch pobolewa jak na @, jajniki kują i ciążowych objawów brak, chyba mnie trafi........

mysl kochana pozytywnie a bedzie dobrze i sie nie stresuj :tak:

reklama
ja od poniedzialku zaczynam staranka od nowa ;-) termin plodnych mam niby od czwartku, ale nie zaszkodzi juz wczesniej dzialac co nie ;-)
chyba na listopadowki sie nie zalapie :huh:

Do góry