reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Lila a długo się staraliście? nie wiem czy juz byłaś o to pytania ale nie zwróciłam uwagi:) przepraszam

MajaFala nic straconego bo jeszcze jest troche czasu:) ale masz racje te starania sa bardzo przyjemne:) tylko to oczekiwanie najgorsze.

A u mnie już @ się powoli kończy więc za tydzień gdzies powinny się zacząć płodne:)

Nie staralismy sie wogole hehe taka malutka wpadeczka ale bardzo sie ciesze i moj partner rowniez:-) ale tak jak by spojrzec na to inaczej to tylk w tym miesiacu sie nie zabezpieczylismy i dzidzia w drodze:-D:-D:-D

reklama
To masz dobrze, moj czuje sie przeze mnie molestowany;-)...wlasciwie sie nie dziwie jak wraca z nocki...no ale te pare dni w miesiacu moglby juz nie marudzic:wściekła/y:...tak jakby mu sie krzywda dziala:-D
pobolewa mnie podbrzusze...hmmmm

Hehe....fajnie to napisalas ze czuje sie molestowany:laugh2: i masz racje z ta krzywda przeciez nic zlego mu sie nie dzieje:-p;-)

Tak se obliczylam, ze jak nie teraz a za miesiac to pewnie i tak bym urodzila w listopadzie...chociaz termin mialabym na 4 grudnia...ale przy drugim to chyba czasami wczesniej moze wyjsc:-D....
a tak poza tym...Dzien Dobry:-)

Witam serdecznie...chyba dostalam okres:-(. Dla pewnosci zrobie w weekend test. Trzeba bedzie zaczac dzialac w marcu...akurat na urodzinki Femke. Ale wtedy termin bylby 2.12. Musialabym zalozyc watek grudniowy...Ale chyba poczekam z tym na pewny tym razem wynik i naczej bede tak skakala z miesiaca na miesiac:) Milego dnia

Oj MajaFala mailam nadzieje ze zostaniesz z nami na listopadzie przykro mi ze niestety @ przyszla:-( ale jeszcze na 100 % nic nie jest przesadzone:-) ale jezeli zostala bys grudzniawa mama 2010 to pamietaj zeby tu do nas zagladac;-);-);-)

A mnie chyba jakies przeziebienie bierze:crazy::no: mam nadzieje ze sie nie rozwinie dalej i to tylko zwykly katar ehhh....:no:

Hej, hej, na początek się przywitam i dopiszę jako kolejna listopadowa mamusia. Według kalkulatora termin wypada na 1.11 :-)

Do lekarza mam isc za dwa tygodnie dopiero bo wczesniej mi sie nie uda ale mysle ze szosty tydzien to nie za pozno co o tym myslicie dziewczyny?????

Wstrzymaj sie jeszcze. Ja jestem w 4 tygodniu i 5 dniu i własnie dzisiaj nie wytrzymałam i poszłam do lekarza. Nie potwierdził nic :-(. Zrobiłam sobie test sikany i betę i na pewno jestem w ciąży, ale w zwykłym badaniu jeszcze nic nie widać. Dał mi skierowanie na USG, zapisałam się dopiero na 15 marca, czyli początek 8 tygodnia. Lepiej zaczekać. Ja jestem strasznie zła na siebie, bo miałam iść dopiero za tydzień, ale chciałam juuuuż. Szczęściem chociaż doktor ciąży nie wykluczył ;-)

reklama
To witamy cie serdecznie wsrod listopadowych mamus:-)!!! A co do wizyty u lekarza to zamierzam sie wstrzymac jeszcze ok 2 tygodnie ;-)

Do góry