reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

czesc Dziewczyny,macie jakis patent zeby z karmienia na karmienie było przynajmniej 100 ml w każdym cycu?:)czyli co 3 godziny?bo moja prztwórnia nie wyrabia przy bliźniakach... :(

reklama
Ja też piję karmi i herbatki laktacyjne, ale nie wiem czy to one czy ilosc wypijanych płynów przyczyniają się do wzrostu ilości pokarmu.

Dziewczyny, ja Was ciągle podczytuje ale nie zawsze mam czas odpisać, bo a to Mały płacze, a to przygotowania do świąt. I jeszcze przyjedzie niedlugo mama z siostrami, więc pewnie dopiero po swiętach znajdę chwilkę.

A jakbym się nie pojawiła do świąt to życzę Wam spokojnych i szczęśliwych świąt z maluszkami:)

ayla1 ja ściągam 100 ml z dwóch cyców, więc się ciesz :)
Ja jak napisała edytka piję karmi ale to Di Caffe, no i kawka i herbatka z bocianka, ja uważam że na prawdę działa :)

a ja karmi malinowe :) mój ginekolog mówił żeby pić Guinessa tzn kilka łyków, resztę dla męża :) mój mąż odrazu podłapał, ale ja nie lubię ciemnego piwa więc nic z tego :)

Dziewczyny, możecie polecić mi dobry depilator? bo ja mam taki przestarzały i bardzo boli przy goleniu. Słyszałam, że teraz są takie delikatne, z nakładkami.

Ayla u mnie działa herbatka dla matek karmiących Hippa. Pije rano i wieczorem. Czasem zalicze tez Karmi ale po nim nie zauważam jakiejś zwiekszonej ilości mleczka. Ale dla przyjemności warto :-)

reklama
Jutro spróbuję Karmi :-)

My szczepiliśmy Infanrixem Hexa - ta szczepionka już zawiera Engerix.

Dziś zaliczyłam pierwsze karmienie piersią, że tak po wiem publicznie :-) Byliśmy w restauracji u znajomych i Leoś zgłodniał (nawiasem mówiąc po godzinie od poprzedniego karmienia). Jakoś nie odczułam tego jako coś wstydliwego - pełen luz. Oprócz nas były dwa stoliki ludzi - siedziałam do nich nazwijmy to - pół tyłem. Maluszek zjadł i zasnął w foteliku na następne dwie godziny.

Do góry