Justkabor
Aktywna w BB
Paulinka109 dziekuje za odpowiedz, nie pale papierosow, nigdy nie palilam, nie pije alkoholu ani kawy, dobrze sie odzywiam, to moja pierwsza ciaza i jestem przerazona, mam juz 33 lata i boje sie tego co bedzie,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja juz troche przeszłam choc w takiej sytuacji,przyznam sie, nie byłam, chyba pozostaje czekac i o ile to możliwe nie denerwowac,sie bo to zawsze szkodzi, jesli pracujesz to wez urlop i odpoczywaj ile można,zycze powodzeniaDziewczyny nie wiem co myslec, 2 tyg temu bylam u ginekologa potwierdzic ciaze, byl pechezyk i zarodek w srodku macicy, kazal przyjsc za 2 tyg, tak wiec we wtorek sie dowiedzialam ze mam ciaze obumarla i niedlugo poronie, na drugi dzien poszlam do innego aby zasiegnac drugiej opini, dowiedzialam sie za serce bije, ale zarodek zbyt maly, wczoraj bylam w szpitalu bo 2 lekarzy i dwie rozne opinie, wiec wyszlo na to ze jestem w 7tyg3dniu ciazy a zarodek majac 3mm wyglada na 5tyg6dni, jesli za tydzien nie urosnie a serce przestanie bic to dostane tabletke poronna, chyba ze poronie juz sama niedlugo, czy mialyscie cos podobnego?
Żadne plamienie w ciąży nie jest normalne, ale też nie każde plamienie musi skończyć się poronieniem. Na Twoim miejscu skonsultowałabym się z lekarzem. Pisałam już jak to było u mnie w tym temacie. Trzymam kciuki i życzę zdrówka. Póki co leż i odpoczywaj, staraj się nie stresować (choć o to raczej trudno).Dziewczyny, nie wiem co mam robić, zaczynam się niepokoić. Jestem w 4t 4dn i dzisiaj mam delikatne plamienie, a w ciągu dnia kilka razy zakłuł mnie brzuch na dole po prawej stronie. Nie jest to dzień, w którym normalnie powinnam mieć okres. Czy takie plamienia są normalne w ciąży?