reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
:szok: Cleo - współczuję:szok:. Paranoja, teraz zanim dziecku zabawkę kupisz będziesz się musiała sto razy zastanowić czy sąsiadce nie będzie przeszkadzać, a może razem chodźcie na zakupy:-D.

U nas na dole wprowadzili się sąsiedzi jak Zuzia miała 5 miesięcy, przez 2 miesiące robili remont, młotem pneumatycznym ściągali płytki ze ścian i nie wiem czym kuli futryny w ścianach. Szklanki nam leciały ze stołu a ja z 5 miesięcznym dzieckiem w deszcz czy nie musiałam chodzić na spacer żeby się wyspało. Nie mówiąc już o tym że się poprostu tego bała. Chodziłam do nich ja i Ł raz spokojnie prosząc raz robiąc awantury ale mówili nam że cisza nocna jest od 22. No ok, ale małe dziecko chodzi spać o 20. Raz im powidziałam że jak moje dziecko urośnie to im się odegra. Teraz co rano lecą klocki na podłogę, jeżdżą obydwoje jeździkami, rowerkami, w piłkę grają i wszystko co im się podoba a sąsiedzi tylko miło się uśmiechają:-D

Hej, u nas sypie śnieg, a wczoraj była wiosenna pogoda :szok::-D

Dziunka
wow, ślicznie wygladasz.
Cleo może faktycznie rozmowa z sąsiadka coś da.
Anawawka zdrowia, zdrowia, zdrowia.
Kilolek odpoczywaj

Cleo współćzuję, co za baba. A ten cieć jakei miaal podejscie do sprawy?

Michał sam sobie majtki założył i wytrymał w nich 5 minut! Może za jakis tydzien zacznie nosic

Cleo olej wariatkę natomiast z babką od mieszkania bym pogadała w razie czego:tak:

kilolku
GRATULACJE dla Michasia:-) jak tak dalej pójdzie to tylko Iguś będzie w pampka lał... no ale cóż byle do wiosny

Jako, ze dzisiaj nie wychodzimy to Michaś cąły dzięń z goła dupką lata. e 20 razy juz siku robil i zadnej wpadki.Tylo, zeby dał sobie te majtki ząłożyć :baffled:

Cze
siedzę w pracy jak na szpilach , bo nie wiem co w domu... teście zostali z oboma, Gosię mają próbować odpieluchować zobaczymy.... Hanka już chyba coraz lepiej...
Sorka, że mnie więcej nie ma niż jestem, ale czytam i pilnuję ;-);-) Grzeczni jesteście niesamowicie :-D:-D:-D
Znikam do roboty.

reklama
Kilolek - gratulacje dla Michasia. Julek też długo na golaska latał, w sumie to do tej pory często lata:cool: .

A powiem Wam, że odkąd Julek śpi bez pampka, tzn od soboty to nie zdaża mu się żadna wpadka w dzień. Chyba mu się trochę myliło że raz mam tego pampka i może w niego lać a raz musi się pilnować.

Do góry