reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

nie wytrzymam za chwilę:angry:
przyszedł cieć blokowy że ta moherowa p***a co mieszka pod nami lata do spóldzielni bo Igi hałasuje!!! a to nieprawda bo dawno autko schowane a że pobiega troche czy czym stuknie to co ja poradzę.i sie dzis skarżyła że on rano wstał że szafkami stuka...ja pierd****ę nie wytrzymam z tą babą!!! i mam zwracać uwagę na dziecko...najlepiej uwiązać bo stara raszpla ma mieć ciszę!!!

reklama
Witamy ja z samego rana byłam w przedszkolu Jaśo oficjalnie zapisany, mam nadzieje, że się dostanie. U nas zima na całęgo sypie tak, że świata nie widać, a Jasiek już z butami stoi i chce wychodzić, oj ciężi dzień mnie czeka.

DZIUNKA super fryzurka. Też mam w planie odwiedzić fryzjera.

POLAA trzymaj się kochana.
Teściów mam ok, choć czasem nie podoba mi się ich zachowanie, ale możńa się porozumieć.

CLEO to jakaś paranoja !!!! Dziwi mnie, że ktoś przychodzi izwraca ci uwagę przecież to DZIECKO a nie mebel !!!! :wściekła/y:

przyszedł cieć blokowy że ta moherowa p***a co mieszka pod nami lata do spóldzielni bo Igi hałasuje!!! a to nieprawda bo dawno autko schowane a że pobiega troche czy czym stuknie to co ja poradzę.i sie dzis skarżyła że on rano wstał że szafkami stuka...ja pierd****ę nie wytrzymam z tą babą!!! i mam zwracać uwagę na dziecko...najlepiej uwiązać bo stara raszpla ma mieć ciszę!!!

Cleo, jeśli jest cisza w trakcie ciszy nocnej, to może Ci, za przeproszeniem, naskoczyć....
Niech sobie wyciszy mieszkanie...

U mnie na dole też mieszka starsza pani, śmieje się, że moi coraz głośniejsi, ale mówi, ze sama miała dzieci więc rozumie...póki co nie przychodzi do nas.

zastanawia mnie fakt co oni mi mogą zrobić ??? pozattym że włascicielka moze kazać się wyprowadzić.ja pierdzielę...gdzie ja mieszkam !!!!????:angry:

Cleo, jeśli jest cisza w trakcie ciszy nocnej, to może Ci, za przeproszeniem, naskoczyć....
Niech sobie wyciszy mieszkanie...

U mnie na dole też mieszka starsza pani, śmieje się, że moi coraz głośniejsi, ale mówi, ze sama miała dzieci więc rozumie...póki co nie przychodzi do nas.

racja...ok idę z małym na drzemkę bo już sniety.a wiem co starej malpie preszkadzało bo pozrzucal książeczki z parapetu jak oglądał na orlenie traktor.ja jem dam jeszcze czadu jak mnie wnerwi....

Powinnaś do niej pójść. Albo Twój D - wiem że potrafi odpowiednio porozmawiać;-) powiedz babie, że niestety, ale nie zakneblujesz dziecka i nie zamkniesz w szafie i że ona kiedyś tez była dzieckiem i pewnie ma swoje dzieci i wie jak to jest. Powiedz tez że cisza nocna jest od godziny 22 do 6 rano a poza tymi godzinami możecie "nawet" głośno tańczyć.
Albo odwrotnie - bez kłótni, tylko z uśmiechem na buzi uderz z Igim i ciastem w ręku :-) babie na pewno mina zrzednie;-);-)
Tak czy tak pójsć trzeba;-)

Aż strach pomyśleć co będzie jak imprezkę urządzicie:szok: albo kotlety na obiad będziesz tłuc:szok:

A właścicielka nie sądzę że z tego powodu Was wyrzuci, po prostu zadzwoń do niej przy okazji i zapytaj jak to jest z tą panią na dole bo ona się skarży że za głośne kapcie macie;-)

Dziunka ale ta starucha juz raz była u mnie i to zeby normalnie powiedziala ona sie darła jakby j a ktos zarzynał!!!!z pretensjami telapała się jak nienormalna,ledwo dukała te swoje madrosci.

haha a dziś własnie robię kotlety:-D

o matko
to gdzie ty kobieto mieszkasz
współczuję
nic ci nie zrobią jesli hałasy nei są w porze nocnej to dowoli ubijaj kotlety,rób imprezki

ja takich ludzi nie kumam
albo zapomniała jak miała dzieci,
albo wogóle nie miała i nie wie w czym rzecz
ale to ona musi sie dostosować bo dziecka na zawołanie nie uciszysz

reklama
Do góry