reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
:szok: Cleo - współczuję:szok:. Paranoja, teraz zanim dziecku zabawkę kupisz będziesz się musiała sto razy zastanowić czy sąsiadce nie będzie przeszkadzać, a może razem chodźcie na zakupy:-D.

U nas na dole wprowadzili się sąsiedzi jak Zuzia miała 5 miesięcy, przez 2 miesiące robili remont, młotem pneumatycznym ściągali płytki ze ścian i nie wiem czym kuli futryny w ścianach. Szklanki nam leciały ze stołu a ja z 5 miesięcznym dzieckiem w deszcz czy nie musiałam chodzić na spacer żeby się wyspało. Nie mówiąc już o tym że się poprostu tego bała. Chodziłam do nich ja i Ł raz spokojnie prosząc raz robiąc awantury ale mówili nam że cisza nocna jest od 22. No ok, ale małe dziecko chodzi spać o 20. Raz im powidziałam że jak moje dziecko urośnie to im się odegra. Teraz co rano lecą klocki na podłogę, jeżdżą obydwoje jeździkami, rowerkami, w piłkę grają i wszystko co im się podoba a sąsiedzi tylko miło się uśmiechają:-D

Hej, u nas sypie śnieg, a wczoraj była wiosenna pogoda :szok::-D

Dziunka
wow, ślicznie wygladasz.
Cleo może faktycznie rozmowa z sąsiadka coś da.
Anawawka zdrowia, zdrowia, zdrowia.
Kilolek odpoczywaj

Cleo współćzuję, co za baba. A ten cieć jakei miaal podejscie do sprawy?

Michał sam sobie majtki założył i wytrymał w nich 5 minut! Może za jakis tydzien zacznie nosic

Cleo olej wariatkę natomiast z babką od mieszkania bym pogadała w razie czego:tak:

kilolku
GRATULACJE dla Michasia:-) jak tak dalej pójdzie to tylko Iguś będzie w pampka lał... no ale cóż byle do wiosny

Jako, ze dzisiaj nie wychodzimy to Michaś cąły dzięń z goła dupką lata. e 20 razy juz siku robil i zadnej wpadki.Tylo, zeby dał sobie te majtki ząłożyć :baffled:

Cze
siedzę w pracy jak na szpilach , bo nie wiem co w domu... teście zostali z oboma, Gosię mają próbować odpieluchować zobaczymy.... Hanka już chyba coraz lepiej...
Sorka, że mnie więcej nie ma niż jestem, ale czytam i pilnuję ;-);-) Grzeczni jesteście niesamowicie :-D:-D:-D
Znikam do roboty.

reklama
Kilolek - gratulacje dla Michasia. Julek też długo na golaska latał, w sumie to do tej pory często lata:cool: .

A powiem Wam, że odkąd Julek śpi bez pampka, tzn od soboty to nie zdaża mu się żadna wpadka w dzień. Chyba mu się trochę myliło że raz mam tego pampka i może w niego lać a raz musi się pilnować.

Do góry