reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny ale sie ciesze! Lece do siostrzyczki do Anglii w odwiedziny z Madelenka :o) Tatusia zostawiamy w domu, bedzie mogl pobalowac przez weekend, mam nadzieje ze mi domu do gory nogami nie ostawi;o)Lecimy tylko na 6 dni, ale dobre i to, bo potem mamy sie razem spotkac w Lipcu na Majorce. Ale sie obkupimy ;o) hihihi...
Kurcze jak policze, to do konca lipca Madelen bedzie leciec 8 razy samolotem. Ale z niej powsinoga... hihi to po mamie :o)

kilolku a powiedz jak sobie radzicie jak z tym jedzeniem, maly juz sie oswaja bo jakos ostatnio umknal mi ten temat....
pomalutku zaczyna cokolwiek probować, tzn łyżeczkę-dwie dziennie zje ale nie zawsze a rozne jedzonka dostae 3 rzy dziennie i jak juz jedno np rano owoc zje to potem juz obiadku ani kaszki nie tknie

Dla solenizantow:
Kubusia
Milenki

i
Ignasia

od Pawełka
kocham_lizaki.gif

Dziewczyny ale sie ciesze! Lece do siostrzyczki do Anglii w odwiedziny z Madelenka :o) Tatusia zostawiamy w domu, bedzie mogl pobalowac przez weekend, mam nadzieje ze mi domu do gory nogami nie ostawi;o)Lecimy tylko na 6 dni, ale dobre i to, bo potem mamy sie razem spotkac w Lipcu na Majorce. Ale sie obkupimy ;o) hihihi...
Kurcze jak policze, to do konca lipca Madelen bedzie leciec 8 razy samolotem. Ale z niej powsinoga... hihi to po mamie :o)
kiedy lecicie?? ale wam dobrze ;)

reklama
Do góry