kilolek
podwójna listopadowa mama
o dziękuję! bardzo się przyda100 Lat dzieciaczkom
i dla
MICHASIA Kilolkowego![]()
aby wiecej apetytu mial co do jedzenia))))))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o dziękuję! bardzo się przyda100 Lat dzieciaczkom
i dla
MICHASIA Kilolkowego![]()
aby wiecej apetytu mial co do jedzenia))))))))
pomalutku zaczyna cokolwiek probować, tzn łyżeczkę-dwie dziennie zje ale nie zawsze a rozne jedzonka dostae 3 rzy dziennie i jak juz jedno np rano owoc zje to potem juz obiadku ani kaszki nie tkniekilolku a powiedz jak sobie radzicie jak z tym jedzeniem, maly juz sie oswaja bo jakos ostatnio umknal mi ten temat....
no to zawsze jakis juz postep jest :-)pomalutku zaczyna cokolwiek probować, tzn łyżeczkę-dwie dziennie zje ale nie zawsze a rozne jedzonka dostae 3 rzy dziennie i jak juz jedno np rano owoc zje to potem juz obiadku ani kaszki nie tknie
no ja się bardzo cieszę!no to zawsze jakis juz postep jest :-)
hej hej! a gdzie Michaś???
kiedy lecicie?? ale wam dobrzeDziewczyny ale sie ciesze! Lece do siostrzyczki do Anglii w odwiedziny z Madelenka) Tatusia zostawiamy w domu, bedzie mogl pobalowac przez weekend, mam nadzieje ze mi domu do gory nogami nie ostawi;o)Lecimy tylko na 6 dni, ale dobre i to, bo potem mamy sie razem spotkac w Lipcu na Majorce. Ale sie obkupimy ;o) hihihi...
Kurcze jak policze, to do konca lipca Madelen bedzie leciec 8 razy samolotem. Ale z niej powsinoga... hihi to po mamie)
hej hej! a gdzie Michaś???
no wybaczamyale plama
ale nam wstyd
wybaczycie nam?
a to na przeprosiny:
Zobacz załącznik 252447Zobacz załącznik 252448