Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja bym nie wybaczylano wybaczamy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym nie wybaczylano wybaczamy![]()
A... i trzymajcie jutro 0 14.30 za mnie kciuki, bo ide na rozmowe kwalifikacyjna ;-) chcialabym zmienic przedszkole bo, do tego obecnego to mam 20 minut jazdy samochodem.
no będę m,usiała jechać jeszcze raz..nie odpszczę mu
powirem szczerze ze byłam w takim szoku że aż chciałam jak najszybciej z tamtąd wyjść
tak to więcej bym mu powiedziała....
jak dobrze wiedzieć że ktoś trzyma naszą stronęja bym nie wybaczyla![]()
baby wstretne, litosci nie macie, tyle pisac i pisac.... na samym listopadzie musialam nadrobic 50 stron!
na razie nadrobilam 3 watki.
mama byla i poleciala, troche jej brakuje,ale tez troche odetchnelam... jakas deprecha jeszcze mnie trzyma,ale jak pogoda ladna to humor tez dopisuje. mala ostatnio mocno rozrabia, je,jakby chciala, a nie mogla,wiec kilolek nie jestes sama. jak ma dobry dzien to zje 30-40ml papki, a jak zly to lyzeczke i pluje...kaszka i owocki jeszcze jako - tako,ale obiadki...ble
mnie te ubranka tez juz draznia .... tyle ślicznych i w plamach :| nic nie daje .... wlasnie pranie wstawilam z moim proszkiem i płynem zobaczymy czy cos da ... :| masakra jakas yhloaski !!!!! mam pytanko co wy robicie z plamami od obiadków????????????
dzisiaj chce wstawic na 60 stopni bo juz mi rece opadaja.
Szkoda mi tych wszystkich slicznych bluzeczek i ogolnie ciuchow
ACE delikat nie pomaga, namaczanie tez nie, zapieranie wogole nie przynosi rezultatu TO SIĘ W LAKIER WżERA
baby wstretne, litosci nie macie, tyle pisac i pisac.... na samym listopadzie musialam nadrobic 50 stron!
na razie nadrobilam 3 watki.
mama byla i poleciala, troche jej brakuje,ale tez troche odetchnelam... jakas deprecha jeszcze mnie trzyma,ale jak pogoda ladna to humor tez dopisuje. mala ostatnio mocno rozrabia, je,jakby chciala, a nie mogla,wiec kilolek nie jestes sama. jak ma dobry dzien to zje 30-40ml papki, a jak zly to lyzeczke i pluje...kaszka i owocki jeszcze jako - tako,ale obiadki...ble
jak dobrze wiedzieć że ktoś trzyma naszą stronę
no wstretne te babska są, jak ja siedze w pracy to sie zastanawiam czy dam rade po powrocie i ogarnieciu chlopakow nadrobic jeszcze bbi jeszcze sie zastanawiam czy wszystko ze mna ok
loaski !!!!! mam pytanko co wy robicie z plamami od obiadków????????????
dzisiaj chce wstawic na 60 stopni bo juz mi rece opadaja.
Szkoda mi tych wszystkich slicznych bluzeczek i ogolnie ciuchow
ACE delikat nie pomaga, namaczanie tez nie, zapieranie wogole nie przynosi rezultatu TO SIĘ W LAKIER WżERA
patrze ze ochota wrocila ;]My na zakupy i do Karwii. POGODA CUDOWNA!!!