reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama

mediumjwoy0i5547c00e329082303027.jpg

A... i trzymajcie jutro 0 14.30 za mnie kciuki, bo ide na rozmowe kwalifikacyjna ;-) chcialabym zmienic przedszkole bo, do tego obecnego to mam 20 minut jazdy samochodem.

3mamy :-)

no będę m,usiała jechać jeszcze raz.. :dry:nie odpszczę mu
powirem szczerze ze byłam w takim szoku że aż chciałam jak najszybciej z tamtąd wyjść:wściekła/y:
tak to więcej bym mu powiedziała....

kamcia dołóż im a jak nic nie będzie pomagało to naklnij im po Polsku może podziała :-)

IGNAŚ MILENKA 100 LAT!!!!:-):-):-):-)

baby wstretne, litosci nie macie, tyle pisac i pisac.... na samym listopadzie musialam nadrobic 50 stron!

na razie nadrobilam 3 watki.
mama byla i poleciala, troche jej brakuje,ale tez troche odetchnelam... jakas deprecha jeszcze mnie trzyma,ale jak pogoda ladna to humor tez dopisuje. mala ostatnio mocno rozrabia, je,jakby chciala, a nie mogla,wiec kilolek nie jestes sama. jak ma dobry dzien to zje 30-40ml papki, a jak zly to lyzeczke i pluje...kaszka i owocki jeszcze jako - tako,ale obiadki...ble

ja bym nie wybaczyla :p
jak dobrze wiedzieć że ktoś trzyma naszą stronę :)

baby wstretne, litosci nie macie, tyle pisac i pisac.... na samym listopadzie musialam nadrobic 50 stron!

mama byla i poleciala, troche jej brakuje,ale tez troche odetchnelam... jakas deprecha jeszcze mnie trzyma,ale jak pogoda ladna to humor tez dopisuje. mala ostatnio mocno rozrabia, je,jakby chciala, a nie mogla,wiec kilolek nie jestes sama. jak ma dobry dzien to zje 30-40ml papki, a jak zly to lyzeczke i pluje...kaszka i owocki jeszcze jako - tako,ale obiadki...ble

no wstretne te babska są, jak ja siedze w pracy to sie zastanawiam czy dam rade po powrocie i ogarnieciu chlopakow nadrobic jeszcze bb :dry: i jeszcze sie zastanawiam czy wszystko ze mna ok :blink:

loaski !!!!! mam pytanko co wy robicie z plamami od obiadków????????????
dzisiaj chce wstawic na 60 stopni bo juz mi rece opadaja.
Szkoda mi tych wszystkich slicznych bluzeczek i ogolnie ciuchow
ACE delikat nie pomaga, namaczanie tez nie, zapieranie wogole nie przynosi rezultatu TO SIĘ W LAKIER WżERA

ACE delikat nie pomaga, namaczanie tez nie, zapieranie wogole nie przynosi rezultatu TO SIĘ W LAKIER WżERA
mnie te ubranka tez juz draznia .... tyle ślicznych i w plamach :| nic nie daje .... wlasnie pranie wstawilam z moim proszkiem i płynem zobaczymy czy cos da ... :| masakra jakas yh

a ja juz chate ogarnełam synek nakarmiony buja sie w bujaku;] zaraz jeszcze rybke trzeba przygotowac na obiadek i luzik ... ;] tak wogole to u mnie znow szpital sie zaczyna :/ Maz kaszle i cherla ja tak samo, katar nie odstepuje ..... no i Pawełek... w sumie kataru dzis nie ma ale kaszlec zaczał yh

dziendoberek:-)
u nas dzis tata ma fory i ja wstalam z mala zeby mogl sobie troszke pospac...:-) zapowiada sie kolejny ladny dzien:-) zaraz biore sie za ogrniencie kuchni, pranko trzeba wstaic itp itd....kolejny dzien kury domowej.....:-D

a czemu nie karmisz blw?

jak dobrze wiedzieć że ktoś trzyma naszą stronę :)

no wstretne te babska są, jak ja siedze w pracy to sie zastanawiam czy dam rade po powrocie i ogarnieciu chlopakow nadrobic jeszcze bb :dry: i jeszcze sie zastanawiam czy wszystko ze mna ok :blink:

Ja wszystko piore w 60 stopniach. Oprócz swetrów, a delikatne bluzki recznie.

My na zakupy i do Karwii. POGODA CUDOWNA!!!

reklama
Do góry