reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
IGI
z okazji ukończenia
6
miesięcy
życzymy ci

zdrówka,
dużo miłości i słonka,
i oczywiście
kasiorki,
co by żonka na waciki miała:-d

buziaczki od teściówki i narzeczonej :-d:-d:-d:-d

witam
Czasem tu pisalam ale nie za czesto.
Tak dla przypomnienia jestem mama listopadowa i chcialabym do was dolaczyc.
skladam zyczonka dla wszyskich dzieciaczko ktore dzis koncza 6 i 7 miesiecy

a ja jestem dziś tak wkurzona, zresztą wczoraj też byłam,
fakt miły dzień pojechaliśmy z małą po prezent na dzień dziecka.. ogoda była super, nawet się opaliłam troszkę:-D co widzxzę u was burze....
no i kupiliśmy prezent, pojechaliśmy do znajomej mała pobawiła się z jej dzieciaczkami,
później do domku , na spacerek no i wieczorem zozpakowaliśmy prezent i mała szalała :-)

ale co mnie wkurzyło w tym dniu to to że nie chca mi kompa naprawić..
powiedzieli że ktoś wgrywał windowsa nieoryginalnego:wściekła/y:
a ja mu tłumacze jak pacanowi że jak niby jak my nawet nie dotykaliśmy kompa samo się takie białe zrobiło i że nawiet mi cd-rom nie działa , to jak kur*** do ściany on swoje .
i mi gada że specjalistą jest i napewno ktoś wgrywał windowsa bo widzi:wściekła/y:
a ja nawet ani płyt nie mam i ten cd-rom...
wyzwałam go tam przy ludziach:wściekła/y: spakowałam laptopa i wyszłam.. i teraz nie wiem co zrobić...
chyba musze dać prywatnie do naprawy:-:)wściekła/y:

My z Patim bylismy na dzien dziecka w Promienym zamku w tanowie. Bylo strasznie duzo dzieci. Wkurzylam sie tam troche bo byly dzieci w wieku szkolnym i tak strasznie szlalay ze mnie prawie wywrucily, a Panie opiekunki staly i sobie ze soba gadaly i nie patrzyly ci dzieci robia:szok:.
Patrykowi sie podobalo strasznie zwlaszacz w basenie z pilkami

A co do twojego kompa to oni specjalnia tak gadaj ze niby cos nie tak ze twoja wina zeby na gwarancji ni e naprawiac, wydaje mi sie ze jedyne wyscie zeby kaski nie placi to udac sie do rzecznika konsumenckiego

a jeszcze mam pytanie odnosnie zabkow ile czasu od pierwszych obijawow czekalyscie na ich wyjscie bo moj maly juz kilka dni jest marudny i lekarka mowila ze to zabki. Czeka i czekam a narazie nic nie widac, i jeszcze jedno czy przy wszystki zabkach jest problem czy tylko przy tych pierwszych dziecko cierpi

a jeszcze mam pytanie odnosnie zabkow ile czasu od pierwszych obijawow czekalyscie na ich wyjscie bo moj maly juz kilka dni jest marudny i lekarka mowila ze to zabki. Czeka i czekam a narazie nic nie widac, i jeszcze jedno czy przy wszystki zabkach jest problem czy tylko przy tych pierwszych dziecko cierpi
moja mało marudziła prawie wcale .. ale teraz chyba jej będzie wychodziłą górna jedynka, bo jst trochę marudna już z 5 dni.. chyba że to od czegoś innego...
ale nie wiem...

aha zapomiałam dodać że przyjechała do nas karuela:tak: w piątek ruszy więc wybieramy się z małą na ciąg dalszy dnia dziecka:-D

Mnie też dziś spotkała niespodzianka. Mój A mi ją wręczył. Wypowiedzenie umowy o pracę:-( Totalna załamka. Powiedzieli mu że to dlatego że jest najniższy stażem w tej firmie, a jest mało pracy i jeśli za tydzień wpłyną zamówienia to przyjmą go z powrotem. Ale znając naszego pecha... Choć A mówi że już były takie sytuacje i zatrudniali na nowo...
no to pieknie teraz to juz chyba musisz wrocic do pracy
Trzymam za was kciuki
A moj ma tyle pracy, ze az mi sie chce plakac, w domu tylko nocuje raz na pare dni, no i wlasnie sie zbiera w trase i wraca w poniedzialek. Dobrze ze chociaz ja mam wolne do poniedzialku do 13 uffffff
a ja jak tylko położyłam dzieci pojechałam z mmamą do carrefura, w międzyczasie zaczęła się burza, wychodzimy ze sklepu a cąly parking zalany do pół-łydki :szok: lodowata ta kaluża jak diabli, teraz siedzę i kicham (dobrze, ze klapki przynajmniej miałam)
to faktycznie mialas przygode, duzo zdrowka
no i masz ci los .... pada ... grzmi .... i nie ma tv ;P
kiedys przy tych starych antenach to chociaz program byl przy kazdej pogodzie a teraz deszcz i nie ma sygnalu.

Kamcia, moze gdybys poprosila kierownika, to by sie ten pracownik bardziej wysilil i zagladnal by pozadnie do kompa.

Moja mala tez jest marudna i to powiedzialbym MEGA-marudna... ale zebow brak:eek:

A... i trzymajcie jutro 0 14.30 za mnie kciuki, bo ide na rozmowe kwalifikacyjna ;-) chcialabym zmienic przedszkole bo, do tego obecnego to mam 20 minut jazdy samochodem.

reklama
Kamcia on pewnie nie wiedział co się stało że nie działa a widział że ty też się nie znasz to ci tak powiedział , Kinga ma rację trzeba było kierownika poprosić , w PL to też tak jest że Ci pracownicy to ze wszystkim mają problem , a tutaj idę do sklepu i coś oddaje bo mi się nie podoba i nikt ze mną nie dyskutuje tylko oddają kase i mają problem z głowy , za to służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia
Kingula no to będziemy trzymać kciuki ;)

Do góry