reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

loaski !!!!! mam pytanko co wy robicie z plamami od obiadków????????????
dzisiaj chce wstawic na 60 stopni bo juz mi rece opadaja.
Szkoda mi tych wszystkich slicznych bluzeczek i ogolnie ciuchow
ACE delikat nie pomaga, namaczanie tez nie, zapieranie wogole nie przynosi rezultatu TO SIĘ W LAKIER WżERA

Ja namaczam w Vanishu na noc, później piorę w 40 stopniach i plamy schodzą. Tylko nastawiam pranie wstępne i intensywne. I dodaję vanish do proszku. Nastawiam płukanie antyalergiczne, a w starej pralce po prostu 2 razy płukałam. Plamy schodzą. Nawet zaschnięte.

Dziuńka karmisz blw? jak idzie?

reklama
o własnie dziunka zapomnialam ci powiedziec ze motoda BLW super sie sprawdza... na przekaskach hahahah klase Pawełkowi flipsy wafelki jabłko i nie ma dziecka nawet 30 minut :d je jedno pozniej odklada drugie itp :D:D:D:D

A co Wy dajecie tak na ten talerzyk. Jaki rodzaj chrupek/wefelek/owoców/warzyw ?Jak pokrojonych?

Dałam małemu na talerzyk tyle ze obiadek ze słoika bo nie chciał jesć, to mały walił reką w ta papkę i jedzenie wszedzie na scianie na podłodze... ehhh

A co Wy dajecie tak na ten talerzyk. Jaki rodzaj chrupek/wefelek/owoców/warzyw ?Jak pokrojonych?

Dałam małemu na talerzyk tyle ze obiadek ze słoika bo nie chciał jesć, to mały walił reką w ta papkę i jedzenie wszedzie na scianie na podłodze... ehhh

Toś sprawiła dziecku radochę :-Dodwazna jesteś:-D myślałaś że ładnie nabierze w paluszki i zje???:-Dto może daj tak jak dziewczyny to BLW, a jak sie boisz dużych kawalkow pomymlaj na mniejsze widelcem, tylko nie na papkę.

kamcia dołóż im a jak nic nie będzie pomagało to naklnij im po Polsku może podziała :-)
heh zawsze to lepsze niż nic ;-)

baby wstretne, litosci nie macie, tyle pisac i pisac.... na samym listopadzie musialam nadrobic 50 stron!
ale miło że nas odwedzasz koleżanko:-)dawno Cię nie było więc teraz nadrabiaj:-p a co ...
hehe
i nieznikaj na tak długo więcej to będiesz miał mniej czytana:-D

Toś sprawiła dziecku radochę :-Dodwazna jesteś:-D myślałaś że ładnie nabierze w paluszki i zje???:-Dto może daj tak jak dziewczyny to BLW, a jak sie boisz dużych kawalkow pomymlaj na mniejsze widelcem, tylko nie na papkę.

hehehe dobre z tą papką....
no apewn łapał i jadł.. wybirał tewiękse kawałeczki:-D
ja tam do rączki to zawsze dwałam flipsy czy jakieś owoce albo ciasteczk...tak jak kasiana spaerze , a pikniku itp:tak:

Ja namaczam w Vanishu na noc, później piorę w 40 stopniach i plamy schodzą. Tylko nastawiam pranie wstępne i intensywne. I dodaję vanish do proszku. Nastawiam płukanie antyalergiczne, a w starej pralce po prostu 2 razy płukałam. Plamy schodzą. Nawet zaschnięte.

Idzie super!!! Na początku mało co zjadała a teraz najada si.ę bardzo. Ale od kilku dni muszę uczyć z łyzeczki, bo mloda bedzie miec opiekunke, ktorej nie mam zamiaru obciazyc taka odpowiedzialnoscia, a ja z nerwow bym chyba umarla :O

Hahhaa :)
Krój w plasterki, paski, a owoce np. jabłko mozesz na poczatek upiec lub ugotowac zeby sie tak nie kruszylo.

no to kupie ten Vanisz, ale jak go dajesz do prania to petem jeszcze raz pierzesz w proszku dla dzieci??
wstawilam na 60 i nie zeszly wszystkie plamy :-(

dzisiaj wedrujemy na wieksze zakupy bo juz wszystko mi sie pokonczylo, obiadki, pieluchy, proszki, kaszki ...... duzo by pisac i pisac

reklama
Etna nie wiem jak kolezanka ale ja malemu piore juz od kilku tygodni w Vaniszy sensitiv i takie ubranka malemu zaklada nie ma zadnego uczulenia. Zeby blamy zeszly po obiadkach to na slonce wystawiam jak oczywiscie jest i wszystkie pieknie schodza, nawet slady nie ma zwlaszaczan na sliniaczkach ktor sa njbardziej brudne.

Do góry