reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

loaski !!!!! mam pytanko co wy robicie z plamami od obiadków????????????
dzisiaj chce wstawic na 60 stopni bo juz mi rece opadaja.
Szkoda mi tych wszystkich slicznych bluzeczek i ogolnie ciuchow
ACE delikat nie pomaga, namaczanie tez nie, zapieranie wogole nie przynosi rezultatu TO SIĘ W LAKIER WżERA

Ja namaczam w Vanishu na noc, później piorę w 40 stopniach i plamy schodzą. Tylko nastawiam pranie wstępne i intensywne. I dodaję vanish do proszku. Nastawiam płukanie antyalergiczne, a w starej pralce po prostu 2 razy płukałam. Plamy schodzą. Nawet zaschnięte.

Dziuńka karmisz blw? jak idzie?

reklama
o własnie dziunka zapomnialam ci powiedziec ze motoda BLW super sie sprawdza... na przekaskach hahahah klase Pawełkowi flipsy wafelki jabłko i nie ma dziecka nawet 30 minut :d je jedno pozniej odklada drugie itp :D:D:D:D

A co Wy dajecie tak na ten talerzyk. Jaki rodzaj chrupek/wefelek/owoców/warzyw ?Jak pokrojonych?

Dałam małemu na talerzyk tyle ze obiadek ze słoika bo nie chciał jesć, to mały walił reką w ta papkę i jedzenie wszedzie na scianie na podłodze... ehhh

A co Wy dajecie tak na ten talerzyk. Jaki rodzaj chrupek/wefelek/owoców/warzyw ?Jak pokrojonych?

Dałam małemu na talerzyk tyle ze obiadek ze słoika bo nie chciał jesć, to mały walił reką w ta papkę i jedzenie wszedzie na scianie na podłodze... ehhh

Toś sprawiła dziecku radochę :-Dodwazna jesteś:-D myślałaś że ładnie nabierze w paluszki i zje???:-Dto może daj tak jak dziewczyny to BLW, a jak sie boisz dużych kawalkow pomymlaj na mniejsze widelcem, tylko nie na papkę.

kamcia dołóż im a jak nic nie będzie pomagało to naklnij im po Polsku może podziała :-)
heh zawsze to lepsze niż nic ;-)

baby wstretne, litosci nie macie, tyle pisac i pisac.... na samym listopadzie musialam nadrobic 50 stron!
ale miło że nas odwedzasz koleżanko:-)dawno Cię nie było więc teraz nadrabiaj:-p a co ...
hehe
i nieznikaj na tak długo więcej to będiesz miał mniej czytana:-D

Toś sprawiła dziecku radochę :-Dodwazna jesteś:-D myślałaś że ładnie nabierze w paluszki i zje???:-Dto może daj tak jak dziewczyny to BLW, a jak sie boisz dużych kawalkow pomymlaj na mniejsze widelcem, tylko nie na papkę.

hehehe dobre z tą papką....
no apewn łapał i jadł.. wybirał tewiękse kawałeczki:-D
ja tam do rączki to zawsze dwałam flipsy czy jakieś owoce albo ciasteczk...tak jak kasiana spaerze , a pikniku itp:tak:

Ja namaczam w Vanishu na noc, później piorę w 40 stopniach i plamy schodzą. Tylko nastawiam pranie wstępne i intensywne. I dodaję vanish do proszku. Nastawiam płukanie antyalergiczne, a w starej pralce po prostu 2 razy płukałam. Plamy schodzą. Nawet zaschnięte.

Idzie super!!! Na początku mało co zjadała a teraz najada si.ę bardzo. Ale od kilku dni muszę uczyć z łyzeczki, bo mloda bedzie miec opiekunke, ktorej nie mam zamiaru obciazyc taka odpowiedzialnoscia, a ja z nerwow bym chyba umarla :O

Hahhaa :)
Krój w plasterki, paski, a owoce np. jabłko mozesz na poczatek upiec lub ugotowac zeby sie tak nie kruszylo.

no to kupie ten Vanisz, ale jak go dajesz do prania to petem jeszcze raz pierzesz w proszku dla dzieci??
wstawilam na 60 i nie zeszly wszystkie plamy :-(

dzisiaj wedrujemy na wieksze zakupy bo juz wszystko mi sie pokonczylo, obiadki, pieluchy, proszki, kaszki ...... duzo by pisac i pisac

reklama
Etna nie wiem jak kolezanka ale ja malemu piore juz od kilku tygodni w Vaniszy sensitiv i takie ubranka malemu zaklada nie ma zadnego uczulenia. Zeby blamy zeszly po obiadkach to na slonce wystawiam jak oczywiscie jest i wszystkie pieknie schodza, nawet slady nie ma zwlaszaczan na sliniaczkach ktor sa njbardziej brudne.

Do góry