reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny ale sie ciesze! Lece do siostrzyczki do Anglii w odwiedziny z Madelenka :o) Tatusia zostawiamy w domu, bedzie mogl pobalowac przez weekend, mam nadzieje ze mi domu do gory nogami nie ostawi;o)Lecimy tylko na 6 dni, ale dobre i to, bo potem mamy sie razem spotkac w Lipcu na Majorce. Ale sie obkupimy ;o) hihihi...
Kurcze jak policze, to do konca lipca Madelen bedzie leciec 8 razy samolotem. Ale z niej powsinoga... hihi to po mamie :o)

kilolku a powiedz jak sobie radzicie jak z tym jedzeniem, maly juz sie oswaja bo jakos ostatnio umknal mi ten temat....
pomalutku zaczyna cokolwiek probować, tzn łyżeczkę-dwie dziennie zje ale nie zawsze a rozne jedzonka dostae 3 rzy dziennie i jak juz jedno np rano owoc zje to potem juz obiadku ani kaszki nie tknie

Dla solenizantow:
Kubusia
Milenki

i
Ignasia

od Pawełka
kocham_lizaki.gif

Dziewczyny ale sie ciesze! Lece do siostrzyczki do Anglii w odwiedziny z Madelenka :o) Tatusia zostawiamy w domu, bedzie mogl pobalowac przez weekend, mam nadzieje ze mi domu do gory nogami nie ostawi;o)Lecimy tylko na 6 dni, ale dobre i to, bo potem mamy sie razem spotkac w Lipcu na Majorce. Ale sie obkupimy ;o) hihihi...
Kurcze jak policze, to do konca lipca Madelen bedzie leciec 8 razy samolotem. Ale z niej powsinoga... hihi to po mamie :o)
kiedy lecicie?? ale wam dobrze ;)

reklama
Do góry