reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

no będę m,usiała jechać jeszcze raz.. :dry:nie odpszczę mu
powirem szczerze ze byłam w takim szoku że aż chciałam jak najszybciej z tamtąd wyjść:wściekła/y:
tak to więcej bym mu powiedziała....

reklama
kingula My z patim tez bedziemy trzymac kciuki

AniaSm sto lat dla Kubusia z okazji pol roczku

My wlasnie wrocilismy z procesji Maly byl caly czas grzeczy, myslalamze nie wytrzyna ke sie udalo

100 lat dla wczorajszego jubilata Kubusia i dzisiejszego - Ignasia. :-)

A Milenka zrobila sobie i nam prezent urodzinkowopółroczkowy - pierwszy ząbasek wykiełkował, jupiii!:-D

Kubuś
Milenka
Ignaś

100 lat
tigger.jpg

kamcia jedz jeszcze raz moze trafisz na kogos innego co da sie z nim dogadac.....

u nas dzis piekna pogoda....w poludnie pojechalam kupic malej czape ktora sobie upatrzylam ale ich nie bylo...no coz kupilam inna....potem wrocilismy poszlysmy do centrum.....okazalo sie, ze d juz wrocil po 1h z pracy bo pracy nie bylo......super wyplata bedzie....:dry: wiec ja sie zapakowalam do samochodu i skoczylam jeszcze raz do centrum na szybkiego i kupilam malej basenik, ktory rozlozylismy w ogrodzie i kielbase na szybkiego grila...tata robil grila a my, a raczej mala pluskalysmy sie w basenie....pluskala sie w sumie tylko chwile bo potem przyssala sie do tego dmuchanego boku basenu ia tak juz sobie wisiala przyssanan przez reszte czasu wpadajac cvo chwila w poslizg i nurkujac.....:-D
i tak nam dzien zlecial potem obiadek polezelismy pobawilismy sie i byla 7 i czas spac....:-) a ja sobie teraz siedze i cedze winko :-)

arwen witamy spowrotem ;-)

reklama
Do góry