Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja sie smieje z Twojej wypowiedzi :] dobrze o tym wiesz ;] temu te moje "hahaha" jest pod Twoim postem a nie Cleo ;]mnie też rozśmieszył tekst cleo
Royanna to nie zaczepki po prostu se rozmawiamy ;] <piszemy>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sie smieje z Twojej wypowiedzi :] dobrze o tym wiesz ;] temu te moje "hahaha" jest pod Twoim postem a nie Cleo ;]mnie też rozśmieszył tekst cleo
Zmeczona jestem. Ale to nic nowego. Marze o 5godzinkach snu w ciagu. Juz byloby ok. Ale tak ogolnie to okGWIAZDY jak samopoczucie ??
Ja w trakcie przeprowadzki muszę tylko się zorientowac jaka sięc działa żebym necik miała żebyście nie tęskniły za bardzo za mną obiecuję że będę WIem WIem że się CIESZYCIE ja też
Fajnie ze sie odwzwalasWow nie sądziłam, że ktoś zauważy , że mnie nie ma :-)
Dzięki za pamięć.
Przeniosłam się na bis, ale szczerze to straciłam w ogóle wenę do forum listopadowego, bis i każdego innego.
Dziecko mam coraz bardziej absorbujące i nie ma juz tyle czasu co na początku żeby siedzieć na forum.
Mielismy sporo zamieszania z przeprowadzką, tak jak Passi pisze mała dalej mało je i doprowadza mnie tym do szału :-(
Pozdrawiam !
Dziewczyny, dajcie juz sobie spokój........... dobrze wiecie dlaczego powstała grupa, zresztą same gerowałyzasuście, że tak byłoby najlepiej, zebyśmy sobie mogły podyskutować, zeby nie psuć atmosfery........ wierzcie, że jest wiele ciekawszych tematów niż obgadywanie...........ja się nie zastanawiam, co Wy wypisujecie na czacie i nie główkuję, czy aby ktoś mnie nie obgaduje, bo należę też do drugiego forum..........
Rozumiem, że skoro należę również do tego drugiego fiorum, to źle odbierane jest, że zagladam i piszę na tym, tak bynajmniej odczytałam wasze ukąśliwe uwagi