reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Nie mam pojecia :), sporadycznie bywa na BB

Tak, oli to Olica i tak jest rowniez na Bisie ale co to ma wspolnego z pytaniem Etny?

Powitać

to bylo jako wyjasnienie, ze olica u nas nie bywa i sie nie odzywa, bo sie przeniosla na inne forum. a przynajmniej: od kiedy przeniosla sie na inne forum to u nas jej nie widziano,chyba,ze wpada i czyta ale nie pisze.

cześć dziewczyny, ale dawno mnie tu nie było :) Jakoś czasu nie mam...nie wiadomo czemu ;) JAk jest tak ciepło to bardzo dużo poza domem jesteśmy...
Czytam, że dzieciaczki w nocy często się budzą, Olaf też ostatnio (dłużej niż 3 dni :)) tak ma, ja też już wukończona chodzę i usypiam na stojąco. W dzień drzemie max. 0,5 godz, jedynie dłuższe sny ma na spacerze - nawet 3 godz., no ale ja wtedy nie mogę nadrobić braku snu :( Padnę któregoś dnia...:)

to bylo jako wyjasnienie, ze olica u nas nie bywa i sie nie odzywa, bo sie przeniosla na inne forum. a przynajmniej: od kiedy przeniosla sie na inne forum to u nas jej nie widziano,chyba,ze wpada i czyta ale nie pisze.
Banana ;-)

niektóre dziewczyny poszły do "BIS" i powróciły ... widocznie "nudno" tam .... :]

reklama
Do góry