reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Mi na szczęście wystarczą podkolanówki przeciwżylakowe i to tylko jedna - na tą chorą nogę. Ale noszę ją od dawna tylko na lato robie sobie przerwę.

A ty pytałaś się jak to je z karmieniem piersią po Fragminie? Bo na ulotce Celxanu piszą, że nie nalezy karmić w trakcie kuracji ale moja gin mówi że na co drugim leku jest informacja że w ciązy lub w trakcie karmienia nie nalezy stosować a i tak się to robi - tak jest i m.in na Luteinie i Duphastonie.

Ja muszę na obydwie nogi teraz nosić - te długie:-( ale przynajmniej plusem jest to, że mi nie puchną:-)
Szczerze Ci powiem, że nie pytałam jak to jest z karmieniem przy fragminie..ale mam wizytę w przyszłym tygodniu, więc zapytam..

reklama
a ja nie jestem jeszcze gotowa i choć mi ciężko to ja wolę jednak w połowie listopada urodzić, tak jak powinnam :))))
od dwóch dni popołudniami brzuch mnie boli @ i słabo mi sie robi i mdli, poleżę trochę i przechodzi, ciekawe co to?

od dwóch dni popołudniami brzuch mnie boli @ i słabo mi sie robi i mdli, poleżę trochę i przechodzi, ciekawe co to?

hmm.... może jesteś w ciązy ?:-D:-D:-D

ja w ogóle przestałąm móc chodzić :-( przejdę 10 m i nie moge dalej.. brzuch twardnieje, mam jakieś klucia i zadyszkę... w ogóle ten brzuch jakiś taki za wielki i za nisko mi się wydaje, jak porównuję z Waszymi :no:

Panią Magisterką serdecznie gratuluje, za to że się Wam udało i to w 8 miesiącu ciąży super!!! Te nasze aniołki chyba dodają nam skrzydeł.

Dudziakowa jesteś wielka!!!
Takie duże dzieciątko na dwa miesiace przed terminem, bomba!!! Gratuluje szczęsliwym rodzicom Kordianka, no i odrazu imię przypasowało :happy:. Myślami chyba wszystkie będziemy z wami, najważniejsze żeby mały teraz zdrowo się rozwijał i żebyś Ty doszła do siebie. Jestem też w szooku że urodziłaś naturalnie pomimo planowanej cc Booommmbbba przez duże B!

Kaśka trzymajcie się i nie daj się tym skórczą, musi być dobrze i musisz być dzielna!!!, a swojej kolejki spokojnie się doczekasz w swoim czasie.

reklama
Gratulacje dla Magistrów. :-)
Dudziakowa gratuluję synka dużo zdrówka dla Was i szybko wracaj do siebie.:-)
Kaśka trzymaj się może uda się jeszcze troche przetrzymać dzidzie w brzuszku.

Do góry