_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wiemno co ty, nie badz taka nerwowa, zaszkodzi tobie i dzidzi:-)![]()

no i naprawdę nerwa miałam konkretnego.... a w sumie niepotrzebnie bo to tylko przecież aparat i laptop

riolcia... współczuję Ci zastrzyków....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiemno co ty, nie badz taka nerwowa, zaszkodzi tobie i dzidzi:-)![]()
no bardzo ciekawe! tylko strona mi się nie otwiera, ale to nic. Ciekawe gdzie to można kupić.dziewczyny nie wiem gdzie Wam o tym napisać ale może któras byłaby zainteresowana wiec pisze tu.... czytam właśnie "Mam dziecko" i jako ciekawostka podana jest fajna płyta dla maluszka-KOJĄCE DZWIĘKI Z ŁONA MATKI........ opisujaa ja tak:
"jeśli martwisz się, że Twoje maleństwo może mieć kłopoty z usypianiem przyga Ci sie ta płyta(...).Muzyka relaksacyjna w połączeniu z odgłosami, które maluszek słyszal w twoim brzuchu(biciem serca,szumem wód pładowych) pomaga zasnąć każdemu bobasowi"
podana jest tez strona www.kołysankiprenatalne.pl
ciekawie jest to opisane i moze byc bardzo fajne....
U mnie brzuch zszedł nisko bardzo ale poza tym nic się nie dzieje strasznego. Czasem przy wstawaniu zaboli mocno, czasem przy chodzeniu, ale zawsze szybko przechodzi więc się nie martwię za bardzo :-) Myślę, że to dalej rozciąganie i przygotowywanie do porodu :-) Za to niestety do toalety teraz biegam co 5 minut, małe gdzieś na pęcherzu mi chyba siedzi i ciągle go czuję. Niemiłe uczucie :-( No i zgaga potworna wróciła![]()
Dziś biorę się za pranie, bo coraz gorsze samopoczucie, a jeszcze nic nie zrobione :-(
Miłego dzionka!!
Dopada Was powoli jesienna chandra plus "znudzenie" bycia w ciąży??
Bo mnie tak.I jeszcze zaczeło padać jak miałam iść do sklepu.
Upał zle, deszcz jeszcze gorzej, ale się ze mnie zrzęda zrobiła.I tylko bym spała i spała...
U mnie jest zle jak mzy, pada, leje jest pochmurnoDopada Was powoli jesienna chandra plus "znudzenie" bycia w ciąży??
Bo mnie tak.I jeszcze zaczeło padać jak miałam iść do sklepu.
Upał zle, deszcz jeszcze gorzej, ale się ze mnie zrzęda zrobiła.I tylko bym spała i spała...