reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Mi na szczęście wystarczą podkolanówki przeciwżylakowe i to tylko jedna - na tą chorą nogę. Ale noszę ją od dawna tylko na lato robie sobie przerwę.

A ty pytałaś się jak to je z karmieniem piersią po Fragminie? Bo na ulotce Celxanu piszą, że nie nalezy karmić w trakcie kuracji ale moja gin mówi że na co drugim leku jest informacja że w ciązy lub w trakcie karmienia nie nalezy stosować a i tak się to robi - tak jest i m.in na Luteinie i Duphastonie.

Ja muszę na obydwie nogi teraz nosić - te długie:-( ale przynajmniej plusem jest to, że mi nie puchną:-)
Szczerze Ci powiem, że nie pytałam jak to jest z karmieniem przy fragminie..ale mam wizytę w przyszłym tygodniu, więc zapytam..

reklama
a ja nie jestem jeszcze gotowa i choć mi ciężko to ja wolę jednak w połowie listopada urodzić, tak jak powinnam :))))
od dwóch dni popołudniami brzuch mnie boli @ i słabo mi sie robi i mdli, poleżę trochę i przechodzi, ciekawe co to?

od dwóch dni popołudniami brzuch mnie boli @ i słabo mi sie robi i mdli, poleżę trochę i przechodzi, ciekawe co to?

hmm.... może jesteś w ciązy ?:-D:-D:-D

ja w ogóle przestałąm móc chodzić :-( przejdę 10 m i nie moge dalej.. brzuch twardnieje, mam jakieś klucia i zadyszkę... w ogóle ten brzuch jakiś taki za wielki i za nisko mi się wydaje, jak porównuję z Waszymi :no:

Panią Magisterką serdecznie gratuluje, za to że się Wam udało i to w 8 miesiącu ciąży super!!! Te nasze aniołki chyba dodają nam skrzydeł.

Dudziakowa jesteś wielka!!!
Takie duże dzieciątko na dwa miesiace przed terminem, bomba!!! Gratuluje szczęsliwym rodzicom Kordianka, no i odrazu imię przypasowało :happy:. Myślami chyba wszystkie będziemy z wami, najważniejsze żeby mały teraz zdrowo się rozwijał i żebyś Ty doszła do siebie. Jestem też w szooku że urodziłaś naturalnie pomimo planowanej cc Booommmbbba przez duże B!

Kaśka trzymajcie się i nie daj się tym skórczą, musi być dobrze i musisz być dzielna!!!, a swojej kolejki spokojnie się doczekasz w swoim czasie.

reklama
Gratulacje dla Magistrów. :-)
Dudziakowa gratuluję synka dużo zdrówka dla Was i szybko wracaj do siebie.:-)
Kaśka trzymaj się może uda się jeszcze troche przetrzymać dzidzie w brzuszku.

Do góry