reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

no ja nie jem nic slodkiego, bo mnie mdli, a cukru zupelnie nieużywam. Choć fakt jem dużo. A przytyłam na razie tylko 2,5 kg. Co tez podobno może byc objawem cukrzycy ciążowej. Zobaczymy co powie w piatek.We wtorek mój nowy lekarz wraca z urlopu, to się face konkretniej wypowie na pewno.

reklama
passingby a sama kupowalaś glukometr czy Ci wypożyczyli w przychodni?

Kupiłam accu check active - moja gin pracuje tez w poradni i twierdzi ze robili testy i jest to jedyny glukometr ktory ma wskazania najblizsze prawdy (reszta albo zaniza albo zawyza) calosc kosztow - 80 złotych, plus paski ale na to musisz miec recepte bo bez recepty to wydatek rzedu 50 złotych (z recepta 2 złote)

Jak na moją głowę to chyba jakieś zbyt zawiłe i chyba nawet nie chcę za bardzo tego wszystkiego rozumieć:dry::hmm: Rozumienie jest już całkiem blisko wyrozumiałości, a ja niestety mało wyrozumiała dla pewnych rzeczy jestem:sorry:
Dla mnie póki nie godzi się w poszanowanie drugiej osoby, to można pisać wszystko - wyrażać każdą opinię, która zawsze jest WŁASNA!!! A czy się obroni, czy nie to inna sprawa! Dla mnie nawet kłótnia jest sensowna, o ile używa się w niej rzeczowych argumentów ( a nie światopoglądowych):sorry:.
A w kwestii czarnej listy to uważam że powinnyśmy wiedzieć co się z nią stało... Tyle:sorry::baffled:

A nie wiecie jak sie przelicza tą glukoze, bo ja mam wynik w tych małych jednostkach i mam 7,2 norma pisze od 3,6 - 6,3 ale to na czczo, wiem ze któras z Was tez miala takie małe liczby, ale nie pamiętam kto i ile:sorry:

reklama
Do góry