mamulica
Fanka BB :)
Dziewczynki kochane, to może otwórzmy podforum "ciekawskie". Będziemy snuły spiskowe teorie na temat tajemniczego zniknięcia czarnej listy... Takie "szerlok holms by mamuśki"...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moderatorów do tej pory było 2: Bestyja i Elżbietka. I było dobrze. Ka...M została moderatorem po cichutku, nie informując o tym fakcie Listopadówek (że o zapytaniu co o tym sądzimy nie wspomnę) w momencie gdy zaczęła wojować z wątkami miastowymi. Doprowadziła do ich przeniesienia, no i reszta posypała się lawinowo. Jak dla mnie moderatorów może być 50, dobrze by było tylko, gdyby potrafili zachować minimum przyzwoitości i obiektywizmu. Ka...m tego nie potrafi.hej ciazoweczki:-)
dawno nie pisalam ale codziennie do was zagladalamteraz mam dwoch synosiow u mnie i staram sie im jakies atrakcje wymyslac...a pozatym gotowanie,sprzatanie itp...padnieta juz jestemzasypiaja o 23.00 tak wchodze poczytac co u was i wylanczam bo niemam sily ani ochoty juz pisac
ale sie porobilo tutaj..widzialam klotnie ..obrazanie itp...az sie pisac nie chcialo i z tego powodu
a tak wogole pytanko...kto byl przed k...m moderatorem??i dlaczego tak sie stalo ze musimy miec tak zwanego opiekuna tutaj??bo juz nic z tego nierozumiem...