reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Czesc dziewczyny
No ja nadal czekam, @ nie ma... a to dobry znak jak narazie.
Słuchajcie ma do was pytanko czy to dobrze że moja szyjka macicy jest teraz zamknieta?(rozpulchniona twarda) też tak miałyscie na początku (badałyscie?)
@spoznia mi sie narazie dopiero 2dzień... wiec jeszcze poczekam ale jutro chyba zatestuję bo nie wytrzymam.
:sorry2:

Kinga teraz tu przyszlas:p..chyba kazalysmy Ci test zrobic co??lec czybko do apteki i czekamy na wynik:p

Olica ja tak jak TY od ostatniej @ zaczelam dzis 7tydz a od teoretycznego zaplodnienia 6 tak mi wyszlo na usg:p...pojdziesz go gina to wszystko ci wyjasni dokladnie...tez dziwne jest dla mnie to ze licza czas ciazy od dnia ostatniej @!!:-)

Czesc dziewczyny:-)jestem tu nowa:-)
jak wszystko dobrze pojdzie z moim maluszkiem, to wg kalkulatorow ciazowych z neta, porod wychodzi na 14 listopada tego roku:-)
okres spoznia mi sie juz drugi tydzien, dwa testy ciazowe wyszly mi pozytywnie, ale nie mam zadnych objawow ciazy;-)

cleo ja tez rozmawialam wczoraj z kibelkiem nie byla to mila rozmowa...ale tylko raz i dzis lepie juz...a co u Ciebie??dalej wymiotujesz??
Kasiiula sliczny suwaczek

jak na razie raz był kibelek , ale straszne mam nudności a to jeszcze gorsze, na nic nie mam ochoty a jesc trzeba, w pracy męczarnia, tak wiem użalam się nad sobą ale nie wiedziałam , że to aż takie męczące:-(, nie ma rady trzeba wytrzymac..
Może ktoś zna jakiś dobry sposób na te nudności??

Dobrze wiedziec o tych pomaranczach dzieki! W sumie ja jem mandarynki a nie pomarancze ale to i to cytrusy i tez potrafie ich zjesc cala mase. Ja caly zeszly tydzien jadlam codziennie bulki z maslem i szynka tak mnie na szyneczke bralo:-pPoki co mdlosci nie mam ma nadzieje ze nie bede miala ale to chyba tak sie nie da ;-) pozdrowionka

hej wczoraj kupilam oliwke bo slyszalam ze jest najlepsza na rozstepy i powoli zaczynam sie nia smarowac aby przygotowac skóre do rozciagniecia... jutro ide do lekarza i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) a teraz ide sie szykowac bo na popoludnie do pracy... niestety ...

hej!
ja też słyszałam o oliwce i już zaczęlam sie smarować. kuzynka która urodziła pół roku temu też sie smarowała i nie ma teraz żadnych rosztępów i wogóle ma ładną skóre..pozdrwawiam:-)

Widzisz Ty plamisz i bierzesz Duphaston.

Ja nie plamię, ale mam silne bóle brzucha i też dostałam Duphaston.

Tzn od kiedy go biorę brzuch dużo mniej boli-tylko leciutko, ale i tak się martwię, a wizyta dopiero za 1,5 tygodnia...

Jestem w szoku z tymi waszymi mdłościami.

Jestem w ciąży licząc od okresu 7 tygodni tzn dziś zaczęlam 7 tydzień.
Licząc od zapłodnienia dziś zaczęlam 4 tydzień i w ogóle mnie nie mdli, wręcz mam apetyt.

Oby jak najdużej :-)

Napiszcie ile jesteście w ciąży od zapłodnienia, bo chcę porównać do siebie te wasze mdłości :-)

hej!
ja nie mam plamień ale brzuch mnie czasem tak boli, ze myśle ze zaraz dostane @, zachwile to mija i jakiś czas spokoj, Biore duphasnot a wizyte mam w czwartek mam nadzieje ze wszystko będzie ok, mdłości mam ale małe prawie ich nie czuje tylko czasami, raczej mi sie w głowie kręci a popołudniu jestem masakrycznie zmęczona i najchętniej bym sie położyła gdziekolwiek i zasneła:szok: jestem w 5tygodniu za pare dni wejde w 6 tydzien

pozdrowionka

reklama
Do góry