reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

oliwka1976 hej

powiedz mi do kogo chodzisz do ginekologa w pile. Ja chodze do kaletki i jestem z niej bardzo zadowolona, staraliśmy sie z mężem 1,5 roku o dzidzie i zawsze podtrzymywała mnie na duchu...ta kobieta co cud..

reklama
Znam Kaletke jest ok w Pile nie chodze do gina bo mieszkam w Niemczech ale czasami jak bylam na wakacjach to szlam na kontrole do Przybylskiego
My tez staralismy 1,5 roku z tym ze jak juz zaszlam w ciaze to w 9tyg poronilam :(
To jest moja druga ciaza i mam nadzieje ze tym razem bedzie ok
Ja mam terin na 03.11
Tak sie ciesze ze jestes z Pily :)
pozdrawiam

jeśli chodzi o moje dolegliwości... to od mniej więcej trzech dni głodna jestem cały czas:)... i słabo mi się robi np. w sklepie i autobusie:baffled:... ale jeszcze nie ma tragedii...

Hej Karrla ja tez jestem gloda czesto ale jeszcze czesciej mam mdlosci :(
Jezeli chodzi o zawroty glowy to nie mialam,teraz jestem lekko podziebiona i biore apap ale ograniczam

ja wciąż martwię się o pobolewania w brzuchu,może nie są one tragiczne.....ale jaksię przeszło poronienie to strach pozostaje ja do tej pory jadłam jak opętana ale teraz już w normie

Kingab z tego co wiem to pobolewanie jest rzecza normalna,lekarz tak przynajmniej twierdzi,plod sie rozwija rosnie itd ja natomniast od dwoch dni wogole nie mam boli a mialam i tez sie martwie bo tez poronilam i wiem co przezywasz,ten strach jest okropny :(
Trzymam kciuki ,tym razem musi byc dobrze :)

reklama
w pierwszej ciazy bylam bardzo spokojny,potrafilam sie wiecej cieszyc.Teraz wszytsko jest inaczej
Tez ma w srode usg ale to moje juz trzecie
Trzymam kciuki :)

Do góry