reklama
K
Kinga85
Gość
Czesc dziewczyny
No ja nadal czekam, @ nie ma... a to dobry znak jak narazie.
Słuchajcie ma do was pytanko czy to dobrze że moja szyjka macicy jest teraz zamknieta?(rozpulchniona twarda) też tak miałyscie na początku (badałyscie?)
@spoznia mi sie narazie dopiero 2dzień... wiec jeszcze poczekam ale jutro chyba zatestuję bo nie wytrzymam.
No ja nadal czekam, @ nie ma... a to dobry znak jak narazie.
Słuchajcie ma do was pytanko czy to dobrze że moja szyjka macicy jest teraz zamknieta?(rozpulchniona twarda) też tak miałyscie na początku (badałyscie?)
@spoznia mi sie narazie dopiero 2dzień... wiec jeszcze poczekam ale jutro chyba zatestuję bo nie wytrzymam.
Kinga teraz tu przyszlas..chyba kazalysmy Ci test zrobic co??lec czybko do apteki i czekamy na wynik
Olica ja tak jak TY od ostatniej @ zaczelam dzis 7tydz a od teoretycznego zaplodnienia 6 tak mi wyszlo na usg...pojdziesz go gina to wszystko ci wyjasni dokladnie...tez dziwne jest dla mnie to ze licza czas ciazy od dnia ostatniej @!!:-)
Olica ja tak jak TY od ostatniej @ zaczelam dzis 7tydz a od teoretycznego zaplodnienia 6 tak mi wyszlo na usg...pojdziesz go gina to wszystko ci wyjasni dokladnie...tez dziwne jest dla mnie to ze licza czas ciazy od dnia ostatniej @!!:-)
Czesc dziewczyny:-)jestem tu nowa:-)
jak wszystko dobrze pojdzie z moim maluszkiem, to wg kalkulatorow ciazowych z neta, porod wychodzi na 14 listopada tego roku:-)
okres spoznia mi sie juz drugi tydzien, dwa testy ciazowe wyszly mi pozytywnie, ale nie mam zadnych objawow ciazy;-)
jak wszystko dobrze pojdzie z moim maluszkiem, to wg kalkulatorow ciazowych z neta, porod wychodzi na 14 listopada tego roku:-)
okres spoznia mi sie juz drugi tydzien, dwa testy ciazowe wyszly mi pozytywnie, ale nie mam zadnych objawow ciazy;-)
C
Cleo1981
Gość
ok 5 tydzien od zaplodnienia, nudności mi się nasilają , maskara:-(
C
Cleo1981
Gość
cleo ja tez rozmawialam wczoraj z kibelkiem nie byla to mila rozmowa...ale tylko raz i dzis lepie juz...a co u Ciebie??dalej wymiotujesz??
Kasiiula sliczny suwaczek
jak na razie raz był kibelek , ale straszne mam nudności a to jeszcze gorsze, na nic nie mam ochoty a jesc trzeba, w pracy męczarnia, tak wiem użalam się nad sobą ale nie wiedziałam , że to aż takie męczące:-(, nie ma rady trzeba wytrzymac..
Może ktoś zna jakiś dobry sposób na te nudności??
weri
Fanka BB :)
Dobrze wiedziec o tych pomaranczach dzieki! W sumie ja jem mandarynki a nie pomarancze ale to i to cytrusy i tez potrafie ich zjesc cala mase. Ja caly zeszly tydzien jadlam codziennie bulki z maslem i szynka tak mnie na szyneczke braloPoki co mdlosci nie mam ma nadzieje ze nie bede miala ale to chyba tak sie nie da ;-) pozdrowionka
hej!
ja też słyszałam o oliwce i już zaczęlam sie smarować. kuzynka która urodziła pół roku temu też sie smarowała i nie ma teraz żadnych rosztępów i wogóle ma ładną skóre..pozdrwawiam:-)
Widzisz Ty plamisz i bierzesz Duphaston.
Ja nie plamię, ale mam silne bóle brzucha i też dostałam Duphaston.
Tzn od kiedy go biorę brzuch dużo mniej boli-tylko leciutko, ale i tak się martwię, a wizyta dopiero za 1,5 tygodnia...
Jestem w szoku z tymi waszymi mdłościami.
Jestem w ciąży licząc od okresu 7 tygodni tzn dziś zaczęlam 7 tydzień.
Licząc od zapłodnienia dziś zaczęlam 4 tydzień i w ogóle mnie nie mdli, wręcz mam apetyt.
Oby jak najdużej :-)
Napiszcie ile jesteście w ciąży od zapłodnienia, bo chcę porównać do siebie te wasze mdłości :-)
hej!
ja nie mam plamień ale brzuch mnie czasem tak boli, ze myśle ze zaraz dostane @, zachwile to mija i jakiś czas spokoj, Biore duphasnot a wizyte mam w czwartek mam nadzieje ze wszystko będzie ok, mdłości mam ale małe prawie ich nie czuje tylko czasami, raczej mi sie w głowie kręci a popołudniu jestem masakrycznie zmęczona i najchętniej bym sie położyła gdziekolwiek i zasneła jestem w 5tygodniu za pare dni wejde w 6 tydzien
pozdrowionka
reklama
oliwka1976
Fanka BB :)
misia2627
pisalam juz wczesniej ale nie wiem czy czytalas ze tez pochodze z Pily
na kiedy masz termin??
pisalam juz wczesniej ale nie wiem czy czytalas ze tez pochodze z Pily
na kiedy masz termin??