aha i jeszcze odnosnie kataru tak mi sie przypomnialo... jesli pojawi wam sie sam katar bez jakis objawow chorobowych to moze to byc tzw katar ciazowy. Bo w czasie ciazy ponoc sie naczynka krwionosne w nosie powiekszaja lub zmniejszaja (teraz nie pamietam :-)), no i wtedy mozna nawilzac nos np woda morksa i to pomoga. Czasami zdazaja sie dziewczyny ktore maja przez wieksza czesc ciazy taki wlasnie katar. Oczywiscie mam nadzieje ze zadnej z nas to nie spotka!!
reklama
butterfly27
Fanka BB :)
DziekujęDo Butterfly 27
oczywiscie ze Cie przyjmiemy i to z otwartymi rekoma
Witaj listopadowa mumusko
Jesteśmy na tym samym etapie Byłaś już u lekarza?Próba wstawienia suwaczka i.........jest
Pewnie że damy radę ze spacerkamiCo do spacerkow to chyba w listopadzie tez damy rady!
Poza tym jak dla mnie to kolejny plus taki, ze wlasnie zima dzidzia bedzie jeszcze mala wiec w glebokim wozku pojezdzi, bo my z naszym Szymciem gdy mial 4 miesiace musielismy przechodzic do spacerowki, a ze byl to styczen to sie ciagle balam ze mu zimno.
OLICA witaj! Jeszcze raz przepraszam Cie, że takiego strachu narobilam swoim postem. Nie miałam takiego zamiaru. Cieszę się że juz jesteś spokojniejsza
Dobranoc mamuśki
Ostatnia edycja:
passingby
Fanka BB :)
aha i jeszcze odnosnie kataru tak mi sie przypomnialo... jesli pojawi wam sie sam katar bez jakis objawow chorobowych to moze to byc tzw katar ciazowy. Bo w czasie ciazy ponoc sie naczynka krwionosne w nosie powiekszaja lub zmniejszaja (teraz nie pamietam :-)), no i wtedy mozna nawilzac nos np woda morksa i to pomoga. Czasami zdazaja sie dziewczyny ktore maja przez wieksza czesc ciazy taki wlasnie katar. Oczywiscie mam nadzieje ze zadnej z nas to nie spotka!!
No to masz ci babo placek - właśnie miałam się zabrać za poszukiwania przyczyn tychże objawów: katar z rana i wieczorem, potliwość. A tu widzę katar ciążowy mnie dopadł. Ślicznie nie ma co.
D
dziunka24.
Gość
hej dawno mnie tu nie bylo mam tylko takie pytanie wlasciewie z innej paki ale nie wiem za bardzo gdzie je zadac. Czym czyscic lozeczko drewniane? kiedys gdzies slyszalam ze roztworem wody i kwasku cytrynowego, ale nie wiem :/
hej dziewczyny.
W ubiegłym tygodniu dowiedziałam sie że będę miała dzidzie...jestem przeszczęśliwa bo z mężem staraliśmy się ponad póltora roku. W czwartej ide na usg do lekarza ale obliczyłam sobie ze wchodze w 6 tydzień więc prawdopodobnie termin będę miała na połowe listopada..nie mogę się już doczekać:-) trzymajcie kciuki:-)
pozdrawiam
W ubiegłym tygodniu dowiedziałam sie że będę miała dzidzie...jestem przeszczęśliwa bo z mężem staraliśmy się ponad póltora roku. W czwartej ide na usg do lekarza ale obliczyłam sobie ze wchodze w 6 tydzień więc prawdopodobnie termin będę miała na połowe listopada..nie mogę się już doczekać:-) trzymajcie kciuki:-)
pozdrawiam
Cześć wszystkim młodym mamusiom!
Dopiero zalogowałam się na stronie:-) Z moich obliczeń wynika, że powinnam rodzić około 10 listopada Mam prośbę. Czy mogłybyście polecić mi jakiegoś dobrego ginekologa-położnika z Łodzi? (może być prywatnie) i szpital, w którym rodzi się po ludzku? Przeprowadziłam się do Łodzi niedawno i nie mam jeszcze swojego lekarza, a chciałabym żeby był to zaufany człowiek:-) Wielkie dzięki!
Buziaczki dla was wszystkich:-)
Dopiero zalogowałam się na stronie:-) Z moich obliczeń wynika, że powinnam rodzić około 10 listopada Mam prośbę. Czy mogłybyście polecić mi jakiegoś dobrego ginekologa-położnika z Łodzi? (może być prywatnie) i szpital, w którym rodzi się po ludzku? Przeprowadziłam się do Łodzi niedawno i nie mam jeszcze swojego lekarza, a chciałabym żeby był to zaufany człowiek:-) Wielkie dzięki!
Buziaczki dla was wszystkich:-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Kasiiula
hej patrze czy dziala mi suwaczek....
reklama
Kasiiula
dzieki...
wiecie co jak ja was czytam o tych mdłościach ... to sie ciesze ze mnie to jeszcze nie dotyczy i mam nadzieje ze wcale ich nei bede miala mam odczucie ze cala ciaze bede dobrze sie czula jedynie apetyt mam wilki i pomarańcze to tonami bym mogla jesc hehe
wiecie co jak ja was czytam o tych mdłościach ... to sie ciesze ze mnie to jeszcze nie dotyczy i mam nadzieje ze wcale ich nei bede miala mam odczucie ze cala ciaze bede dobrze sie czula jedynie apetyt mam wilki i pomarańcze to tonami bym mogla jesc hehe