reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

aha i jeszcze odnosnie kataru tak mi sie przypomnialo... jesli pojawi wam sie sam katar bez jakis objawow chorobowych to moze to byc tzw katar ciazowy. Bo w czasie ciazy ponoc sie naczynka krwionosne w nosie powiekszaja lub zmniejszaja (teraz nie pamietam :-)), no i wtedy mozna nawilzac nos np woda morksa i to pomoga. Czasami zdazaja sie dziewczyny ktore maja przez wieksza czesc ciazy taki wlasnie katar. Oczywiscie mam nadzieje ze zadnej z nas to nie spotka!!

reklama
Do Butterfly 27
oczywiscie ze Cie przyjmiemy i to z otwartymi rekoma :)
Witaj listopadowa mumusko :)
Dziekuję:-D
Próba wstawienia suwaczka i.........jest
Jesteśmy na tym samym etapie:-D Byłaś już u lekarza?
Co do spacerkow to chyba w listopadzie tez damy rady!
Poza tym jak dla mnie to kolejny plus taki, ze wlasnie zima dzidzia bedzie jeszcze mala wiec w glebokim wozku pojezdzi, bo my z naszym Szymciem gdy mial 4 miesiace musielismy przechodzic do spacerowki, a ze byl to styczen to sie ciagle balam ze mu zimno.
Pewnie że damy radę ze spacerkami:-D

OLICA witaj! Jeszcze raz przepraszam Cie, że takiego strachu narobilam swoim postem. Nie miałam takiego zamiaru. Cieszę się że juz jesteś spokojniejsza

Dobranoc mamuśki

Ostatnia edycja:
aha i jeszcze odnosnie kataru tak mi sie przypomnialo... jesli pojawi wam sie sam katar bez jakis objawow chorobowych to moze to byc tzw katar ciazowy. Bo w czasie ciazy ponoc sie naczynka krwionosne w nosie powiekszaja lub zmniejszaja (teraz nie pamietam :-)), no i wtedy mozna nawilzac nos np woda morksa i to pomoga. Czasami zdazaja sie dziewczyny ktore maja przez wieksza czesc ciazy taki wlasnie katar. Oczywiscie mam nadzieje ze zadnej z nas to nie spotka!!

No to masz ci babo placek - właśnie miałam się zabrać za poszukiwania przyczyn tychże objawów: katar z rana i wieczorem, potliwość. A tu widzę katar ciążowy mnie dopadł. Ślicznie nie ma co. :crazy:

hej :) dawno mnie tu nie bylo :) mam tylko takie pytanie wlasciewie z innej paki ale nie wiem za bardzo gdzie je zadac. Czym czyscic lozeczko drewniane? kiedys gdzies slyszalam ze roztworem wody i kwasku cytrynowego, ale nie wiem :/

hej dziewczyny.
W ubiegłym tygodniu dowiedziałam sie że będę miała dzidzie...jestem przeszczęśliwa bo z mężem staraliśmy się ponad póltora roku. W czwartej ide na usg do lekarza ale obliczyłam sobie ze wchodze w 6 tydzień więc prawdopodobnie termin będę miała na połowe listopada..nie mogę się już doczekać:-) trzymajcie kciuki:-)

pozdrawiam

Cześć wszystkim młodym mamusiom!
Dopiero zalogowałam się na stronie:-) Z moich obliczeń wynika, że powinnam rodzić około 10 listopada:-D Mam prośbę. Czy mogłybyście polecić mi jakiegoś dobrego ginekologa-położnika z Łodzi? (może być prywatnie) i szpital, w którym rodzi się po ludzku? Przeprowadziłam się do Łodzi niedawno i nie mam jeszcze swojego lekarza, a chciałabym żeby był to zaufany człowiek:-) Wielkie dzięki!
Buziaczki dla was wszystkich:-)

hej wczoraj kupilam oliwke bo slyszalam ze jest najlepsza na rozstepy i powoli zaczynam sie nia smarowac aby przygotowac skóre do rozciagniecia... jutro ide do lekarza i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) a teraz ide sie szykowac bo na popoludnie do pracy... niestety ...

cleo ja tez rozmawialam wczoraj z kibelkiem nie byla to mila rozmowa...ale tylko raz i dzis lepie juz...a co u Ciebie??dalej wymiotujesz??
Kasiiula sliczny suwaczek

reklama
dzieki...
wiecie co jak ja was czytam o tych mdłościach ... to sie ciesze ze mnie to jeszcze nie dotyczy i mam nadzieje ze wcale ich nei bede miala :) mam odczucie ze cala ciaze bede dobrze sie czula jedynie apetyt mam wilki :) i pomarańcze to tonami bym mogla jesc :) hehe

Do góry