reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

cześć dziewczyny:-)
udało mi się na chwilkę złapać internet
meldujemy się z kaszub u nas wszystko dobrze:tak:
opalamy się ale z zasłoniętym brzuszkiem:tak:
objadamy i wypoczywamy

zostajemy do końca tygodnia
pozdrawiam:-)

reklama
cześć dziewczyny:-)
udało mi się na chwilkę złapać internet
meldujemy się z kaszub u nas wszystko dobrze:tak:
opalamy się ale z zasłoniętym brzuszkiem:tak:
objadamy i wypoczywamy

zostajemy do końca tygodnia
pozdrawiam:-)

Czesc Kasiu :-) Ciesze sie ze u Was wszystko ok i ze milo spedzacie czas :-) Dalej zycze udanego urlopu :-):-):-)

Hej dziewczyny.
Ostatnio z lewej piersi saczyl mi sie jakis plyn, ale wyczytalam na forum, ze to siara i sie nie martwilam. Jednak teraz juz nie tylko sie saczy, ale i na brodawce porobily sie dziwne zgrubienia, a boli tak, ze dotknac nie moge. Czy wiecie co to takiego?

Hej dziewczyny.
Ostatnio z lewej piersi saczyl mi sie jakis plyn, ale wyczytalam na forum, ze to siara i sie nie martwilam. Jednak teraz juz nie tylko sie saczy, ale i na brodawce porobily sie dziwne zgrubienia, a boli tak, ze dotknac nie moge. Czy wiecie co to takiego?

Idż do gina - możesz mieć zatkane kanaliki i zapalenie - to nie dobrze, generalnie nie powinno boleć!

Idż do gina - możesz mieć zatkane kanaliki i zapalenie - to nie dobrze, generalnie nie powinno boleć!
Dokładnie - porozmawiaj z lekarzem. Siary może być dużo, ale nie powinno nic boleć. Spróbuj tez zmienić proszek, w którym pierzesz biustonosze na jakiś łagodny płyn, albo mydełko dla dzieci.
A na zatkane kanaliki jest podobno skuteczny domowy sposób: utrzeć żółtko z solą i posmarować tym bolące miejsce (najlepiej przykryć woreczkiem, żeby nie wysychało). Możesz spróbować, bo na pewno nie zaszkodzi, ale bez względu na wszystko skonsultuj się z ginem.

reklama
Do góry