reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
OJJ ja tez sie usmialam...z tej zakonnicy.....i niby taka pobozna....hehehe

dziewczynki u mnie wszytko dobrze.....zaraz wracam do szpitala...

buzka do uslyszenia;)
Mam nadzieję, że szybciutko wrócicie do domku. Trzymam mocno kciuki.

A mi dzisiaj na suwaczku wskoczył 6 miesiac!!:szok:
Gratulacje:-D
Witajcie kobitki,mam termin 10 listopada 2009, mam synka 10 lat hey hey:-)
Witaj. Ja też mam termin na 10 listopada wg USG.

Dziewczynki a ja do was dzisiaj z problemem.
Czy wieczorem też macie uczucie takiego twardego brzucha?
Nie wiem czy tak ma być czy coś dzieje sie nie tak. Strasznie sie martwię. Pozdrawiam

Z tym becikowym to macie racje, szkoda gadac.
Objadlam sie czeresniami, na truskawki juz nie moge patrzec.
Nie wiem jak wy, ale ja w te duszne dni posypiam w dzien nawet dwa razy. Zaczynam normalnie funkcjonowc wieczorkiem.
U mnie ciagle remont lazenki i wszystko sie wali. Rury sie zapychaja, stare koncza swoj zywot, a moj maz juz ma chyba dosyc.
Ale rano nas ladnie przytulil, przywital sie z nami na sniadanie dostalismy omleta z jagodami i slad po nim sie urwal w lazience hihihi.

Arminka Witaj wśród nas :-) Lepiej trafić nie mogłaś :tak::-)

Ja tylko na chwilkę, czytałam co wczoraj napisałyście, nawet dużo, nie chcę mieć zaległości przez ten remont, ale mimo zmęczenia i tak cieszę się, bo wreszcie na swoim!:tak: Liczę, że do miesiąca czasu już będziemy u siebie:tak:

Mam jeszcze L4 do 20 lipca, potem najprawdopodobniej wrócę do pracy, a nie chcę! Ale lekarz mówi, że jak wszystko będzie o.k., to nie muszę siedzieć na chorobowym.

Wstałam dziś przed 6 i moje maleństwo już nie spało, a teraz chyba śpi, bo już nie wierzga ;-) Kocham to uczucie jak ono rusza się w środku, to bardzo mnie uspokaja!

Buziaki Dziewczynki, ja zmykam, bo dziś montują nam okna.
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!

Madziek nie fajnie że nie chcesz a musisz:-( Na szczęście mój gin na atym etapie ciąży już nawet nie pyta czy chce wrócic do pracy. Wczoraj tylko stwierdził, że dobrze, że nic mi nie dolega i tylko cieszyc się dobrym samopoczuciem w domu:tak: Nie wyobrażam sobie powrotu po 1,5mies L4, a co gorsza wstawania przed 6 rano:szok: Dziś tylko jadę z l4.

Ja tez mam czasem wrazenie, ze mam taki twardy brzuch - ale to juz wieczorem. Gin mi przepisala aspargin - magnez+potas - ponoc dziala tez rozkurczowo na miesnie macicy. Chyba troche pomaga

Ja też biorę magnez,podobno działa dobrze na ewentualne skurcze, np. łydek. Raz mnie złapało to myślałam że nie wytrzymam:shocked2:

A wczoraj nie czułam niuni, więcwieczorkiem do szpitala sprawdzić, czy wszystko ok, akurat moja gin była, zrobiła mi USG i co się okazało, że ok i będę miała córcię:-D

reklama
Madziek nie fajnie że nie chcesz a musisz:-( Na szczęście mój gin na atym etapie ciąży już nawet nie pyta czy chce wrócic do pracy. Wczoraj tylko stwierdził, że dobrze, że nic mi nie dolega i tylko cieszyc się dobrym samopoczuciem w domu:tak: Nie wyobrażam sobie powrotu po 1,5mies L4, a co gorsza wstawania przed 6 rano:szok: Dziś tylko jadę z l4.
A w pracy mówisz im z jakiego powodu jesteś na l4 czy po prostu im dajesz i tyle?
Sama za 1,5 miesiąca wybieram się na stałe do domku i zastanawiam się jak to rozegrać.

Do góry