reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
To dobrze, że piszecie, że sok nie jest dobry - przeczytałam to w jakiejś książce o ciąży i pewnie prędzej czy później bym spróbowała :baffled: Ja na szczęście mam zgagę tylko czasami, przeważnie wieczorem. Wcinam suszone śliwki i mi przechodzi :happy2:

musze raz jeszcze pisac..bo mi internet uciekl:baffled:
wiec streszczone teraz;-)gratulacje dziewczynek i chlopczykow:))))
mi lekarz powiedzial ze chlopca bede miec..ale i tak do konca mu niewierze bo robil wszystko od niechcenia...a siusiaka ani jajeczek mi nie pokazal:dry:kiepsko sie czuje bo dostalam bakterii w moczu..co tak dumam ze chyba z przychodni to przynioslam...mam antybiotyk i musze duzo sikac i duzo pic..na ulotce pisze ze nie jest grozne dla plodu..takze mnie to uspokoilo:)))aha..i zmieniam lekarza bo moj wydaje mi sie nie odpowiedzialny:confused:bede teraz miec na miejscu w holandii:tak:moze nastepnym raze w stu procentach dowiem sie czy to chlopiec czy dziewczynka:)))

musze raz jeszcze pisac..bo mi internet uciekl:baffled:
wiec streszczone teraz;-)gratulacje dziewczynek i chlopczykow:))))
mi lekarz powiedzial ze chlopca bede miec..ale i tak do konca mu niewierze bo robil wszystko od niechcenia...a siusiaka ani jajeczek mi nie pokazal:dry:kiepsko sie czuje bo dostalam bakterii w moczu..co tak dumam ze chyba z przychodni to przynioslam...mam antybiotyk i musze duzo sikac i duzo pic..na ulotce pisze ze nie jest grozne dla plodu..takze mnie to uspokoilo:)))aha..i zmieniam lekarza bo moj wydaje mi sie nie odpowiedzialny:confused:bede teraz miec na miejscu w holandii:tak:moze nastepnym raze w stu procentach dowiem sie czy to chlopiec czy dziewczynka:)))

Anja dobrze ze zmienilas lekarza. 3mam kciuki zeby ten z Holandii byl dla Ciebie milszy. I zycze szybkiego pozbycia sie tych bakterii :*:*:*

To dobrze, że piszecie, że sok nie jest dobry - przeczytałam to w jakiejś książce o ciąży i pewnie prędzej czy później bym spróbowała :baffled: Ja na szczęście mam zgagę tylko czasami, przeważnie wieczorem. Wcinam suszone śliwki i mi przechodzi :happy2:

Suszonych sliwek nie probowalam :) Wazne ze pomagaja hehe:-)
Ja tez zreguly mam zgage wieczorem ale w dzien tez pomeczy.

reklama
Do góry