xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
dziewczyny i mnie chyba zgaga dopadla:-(to co mleko i miglady pomagaja czy cos jeszcze??
Gosiu ja mleka bym nie przelka ani lyka... fuuuu.. ale migdaly wczoraj sprobowalam i naprawde pomogly :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny i mnie chyba zgaga dopadla:-(to co mleko i miglady pomagaja czy cos jeszcze??
Ja polecam suszone śliwki. Podobno dobry jest tez sok jabłkowy, ale nie testowałam go na sobie.
Gosiu ja mleka bym nie przelka ani lyka... fuuuu.. ale migdaly wczoraj sprobowalam i naprawde pomogly :-):-)
ale zjadlas wczoraj te migdaly i do dzis nic ci nie doleg tak??
musze raz jeszcze pisac..bo mi internet uciekl
wiec streszczone teraz;-)gratulacje dziewczynek i chlopczykow)))
mi lekarz powiedzial ze chlopca bede miec..ale i tak do konca mu niewierze bo robil wszystko od niechcenia...a siusiaka ani jajeczek mi nie pokazalkiepsko sie czuje bo dostalam bakterii w moczu..co tak dumam ze chyba z przychodni to przynioslam...mam antybiotyk i musze duzo sikac i duzo pic..na ulotce pisze ze nie jest grozne dla plodu..takze mnie to uspokoilo))aha..i zmieniam lekarza bo moj wydaje mi sie nie odpowiedzialnybede teraz miec na miejscu w holandiimoze nastepnym raze w stu procentach dowiem sie czy to chlopiec czy dziewczynka))
To dobrze, że piszecie, że sok nie jest dobry - przeczytałam to w jakiejś książce o ciąży i pewnie prędzej czy później bym spróbowała Ja na szczęście mam zgagę tylko czasami, przeważnie wieczorem. Wcinam suszone śliwki i mi przechodzi
Mnie tez plecy bolą i nawet basen już niewiele pomaga. Myślę o gimnastyce dla ciężarnych ))sie pozale - plecy mi nawalaja juz tak bola ze nie umiem sie zbytnio prostowac
ciagnie mnie brzuch do przodu