reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
noooooooooo :-) ale na początku cienko było
było było :D ale fakt faktem wygrał :D a ta wypowiedz jego na koncu normalnie mnie powaliła hahahaha o nagordzie dla Nejmana :d <hahaha>

aga a ty masz tatuaz ?? a co do imienia dzieci na kregosłupie mmmmmmmmmmmmm super pomysl :d ale na kosciach boli chyba najbardziej :D

było było :D ale fakt faktem wygrał :D a ta wypowiedz jego na koncu normalnie mnie powaliła hahahaha o nagordzie dla Nejmana :d <hahaha>

aga a ty masz tatuaz ?? a co do imienia dzieci na kregosłupie mmmmmmmmmmmmm super pomysl :d ale na kosciach boli chyba najbardziej :D

no mam :-) a na kościach bardzo boli i na takiej delikatnej skórze np po wew cz ramienia

ciekawe jak tam kilolek

Ale odwazne jestescie z tymi tatuazami. Ja bym sie bala ze by mi sie znudzil i co potem zrobie??? A to juz chyba musi byc na cale zycie? Moja kolezanka (Norwezka)ma na stopie napis "Made in Norway"

No ciekawe jak tam Kilolek... mam nadzieje ze sie u nich uspokoilo :o)

cześć laseczki jaaaakie puuuuustki:-:)-(
pewnie wszystkie na spacerkach albo odpoczywają po wczorajszych wojażach łikendowych;-):-):-)

Hej dziewczyny. Dzięki za wsparcie. No co dalej na chwilę obecna nei wiem, bo od glownego tematu na en weekand odciagnął nas Kuba. Zagoraczkowąl wczoraj z rana - 39 stopni i przez caly dzień nie mogliśmy zbić. DOpiero po poludniu po wydzwonieniu chyba cąłej ksiązki telefonicznej udalo mi się znaleźć lekarkę w sąsiednim miescie, która zgodziła się na sprzyjąc (w szpitalu ostatnio spędziliśmy na izbie 7 godzin więc chciałam mu tego oszczędzić) okaząlo się, że ma anginę it o już mocno rozwiniętą. Chodował sobie ją jakiś czas i nic sie nei poskarzyl. Oawiam się, ze Michas tez już sobie ją choduje. Jutro musze do lekarza z nim poleciec.
więc tak generalnie to chyba A. mysli, ze mnie urobił, ale ja po prostu w stanie gotowości jestem. Na chwilę obecną - pożyjemy, zobaczymy. Teraz mam ważniejsze rzeczy na głowie
A JA Dzis bylam na fitnesie w parku <hahaha> impreza zorganizowana przez FB :D za udział mam dzień za free w siłowni,fitnesie,saunach itp itd haha ;P

nie ma za co :)

co ty za głupoty gadasz!!! :[

a ja u KILOLKA Pychaaaaaaaaaaaaaaaa :) :*

hahahah aczyli jakbym byla przeciw bałabys sie ? :D ;P

Małgosiu !! ŚLICZNY TEN TWOJ SYNEK !! :)
nooooooo :D

a ja osttanio cukinie robilam w słoiki na zime dla Pawcia :) a co do grzybów nie lubie ich zbierac ;P <wkurza mnie las i pajęczyny :D > a jeszcze bardziej nie lubie ich jesc wiec nawet nie robie haha ;P

u nas noc ciezka tzn mnie cos strzeliło w bok :/ chyba zle spałam ;/ ;/ Pawcio śni sobie a ja pije kawcie ... słońce grzeje przez okno jakby było z 30 stopni :| :|:| ah ...
po wczorajszym aerobiku w parku nawet zakwasów nie mam :D
a wlasnie pytanie od mam co maja wózki macrelany czy jak im :D czy w wózkach tych sa radia? hahahahha śniło mi sie ze dostałam taki wozek od kolezanki i tam z boku było radio <hahaha> :D no i sniło mi sie ze byłam na spacerku z kilolkiem i cała jej rodziną ;P
hehehe w snach Cię nawiedzam!!!! z caaaała rodziną???

hahah ano chyba ze :d

Kira Piwo ???

ja skazana na walki :[ ... nie chca mi włanczyc Mam Talent :[ a w tamtym pokoju spi Pawcio ...

teraz maz wspomnial o tatuażu :o ze chce zrobic :o :o omg :o haha
a ty przeciw? A co chce zrobic?
Klaudza teraz se tak pomyslalam ... ile wy juz po ślubie?? :) i chyba waszych fotek nei widzielismy ;-)
ja ta widzialam :d coś przegapiłaś hehe (chyba, że jakiś kościelny w międzyczasie się wykluł, bo ja mówię o cywilnym w Polsce, pewno nie w temacie jestem????)

moj cos mowi o imieniu Pawla po habrajsku albo zdjęciu jego <naoglondał sie LALink na Discovery :D > a ja sama nie wiem ... w sumie imie super pomysł ale pozniej bedze drugie dzieco moze trzecie czwarte ... ;-)
czekaj bo ja sie pogubiłam... to kto ma miec ten tatuaż?????
A co wy laksi z tym hebrajskim????? czemu akurat hebrajski? no poza tym, ze ma ladny alfabet
Mi też portrey dzieci się bardzo podobają. Mojemu tez, ale on się upiera,z e najpierw utyć musi na taki portret, bo potem jak utyje to mu się dzieci "rozjadą" już ja widze jak utyje... a kolejne zawsze gdzies się kasiula upchają ;)
jak bylisy teraz z Michasiem w szpitalu to był jednen tata z takim portrerem wszytskie baby gadąły, ze jakis pedofil haha i omijały szerokim łukiem :D
Ja mam jeden na kregosłupie (takie krzaki troche badziewne) i bardzo bym chciała jeszcze przynajmniej jeden ale kasy brak
na stopie tez mi sie bardzo podoba ale ponoć boli strasznie. Nie wiem jak to z ta Emlą jest. Jak ja swój robiłam to mówili, ze nei da się znieczulic przed attuażem tzn nie powinno się, bo naczynia krwionośne się rozszerzaja i potem może się wzór zaburzyc. Ale moja kolezanka upiera się, ze jej kazali w salonie emlę kupic i posmarować dla znieczulenie. Choć ona ma bardzo prosty wzór

cześć mamuśki
zaglądam do was ale brak sił na pisanie. Na dodatek z nos mi się leje, głowa boli...
Młoda ciągle przechodzi badania moczu. Jutro usg brzuszka i w środe do lekarki, mam nadzieje że to już będzie koniec leczenia bo mam dość zbierania tego moczu co 3 dni :(( Młoda nie chce robić do tych woreczków i czasami musi siedzieć 4 godziny bez pieluchy żeby coś zrobiła. Nie pije za wiele więc pewnie dlatego tak długo. Na dodatek u mnie analityka odbiera tylko do 7.30 więc częstó się zdarza że muszę ją budzić żeby nasiusiała.
Problemy z zasypianiem. Nawet babcia nie pomoże chociaż zawsze ona dawała rade. Istna masakRA Mam nadzieje że u was wszystko dobrze... nadrobie jak znajde więcej sił.

Witam wieczorkiem:tak:
U nas zabiegany dzień :tak:i juz naprawde zimno. Kilolek trzymam kciuki mocno za dzieci i za Twoje decyzje:tak:
Etna co słychać? dziunka jak przeprowadzka?

reklama
Jestem, jestem czytam was ale juz nie mialam kiedy odpisac.
Skończyłam pisac to co mialam do pisania, maly zdrowieje w oczach, bylismny na tym roczku w knajpie i ogolnie zaganiana jestem i jutro do pracy :(((( koniec tego dobrego

Do góry