reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja sie melduje:-) dzisiaj tak dzien zlecial ze szok! W domu nic nie zrobione :eek: mala jeszcze nie spi i nie zjadla ani grama kaszki wieczornej. Pociagla troszke cyca i koniec:no:. Kurcze od tygodnia meczy ja paskudny katar :crazy: i nic nie przechodzi. dzisiaj zaaplikowalam jej mleko z cyca, tobaczymy czy tym razem pomoze :-(
Jeszcze mam tyle roboty... pranie nie powieszone kolejne nie wyprasowane :confused2: a mnie juz spanie bierze.
jutro bede sama przez wiekszosc dnia, to tez nie mam co liczyc na pomoc meza. A ja jeszcze niec nie spakowalam na wyjazd :szok: Ojjj ale mi sie tego nazbieralo :sorry:

Aga4444 zaraz napisze ci co i jak na priwa.

haha nie mam swoje ;)

kurde maż mnie meczy tatuażem :o sama nie wiem bo bym se zrobila tez cos ale pewnie z tej gadki nic nie zostanie eh ... ;-)
kasiula, jakie wzory macie w planie? ;> my z mezem tez od dluzszego czasu nakrecamy sie na tatuaze, juz na 90% zrobimy je w tym roku(chodzi o sezon jesienno/zimowy, zeby nie paradowac potem z opatrunkami i zeby na lato bylo eleganckie i gotowe do pokazania) hihihi

kasiula, jakie wzory macie w planie? ;> my z mezem tez od dluzszego czasu nakrecamy sie na tatuaze, juz na 90% zrobimy je w tym roku(chodzi o sezon jesienno/zimowy, zeby nie paradowac potem z opatrunkami i zeby na lato bylo eleganckie i gotowe do pokazania) hihihi
moj cos mowi o imieniu Pawla po habrajsku albo zdjęciu jego <naoglondał sie LALink na Discovery :D > a ja sama nie wiem ... w sumie imie super pomysł ale pozniej bedze drugie dzieco moze trzecie czwarte ... ;-)

reklama
złoty bazant + mam talent:)

mmmmmmmmmm byłaś na Słowacji?? i mnie nie odwiedziłaś :):):)

ja skazana na walki :[ ... nie chca mi włanczyc Mam Talent :[ a w tamtym pokoju spi Pawcio ...
teraz maz wspomnial o tatuażu :o ze chce zrobic :o :o omg :o haha

Kasia ja teraz już też walki... mój mąż też cały czas tatuaż sobie dorabia najpierw w zeszłym roku ramie teraz w tym roku środkowa część ramienia a teraz o łopatce wspomina, ja mam pająka na brzuchu (ale tak ze jak chce to go widać a jak nie to nie mam go 6 lat a moi rodzice dalej nie wiedzą...) a za rok pojadę z mężem i sobie szczelę na stopie- najbardziej bym chciała po hebrajsku imiona dzieci wzdłuż kręgosłupa szyjnego no ale chcieć a móc to dwie róże sprawy-)
aaa mój mąż też LA... ogląda namiętnie hahahaha:0

Do góry