A
aga4444
Gość
no pustki dzis ze szok![]()
![]()
hehe
))
Dziunkadawaj foty nowej fryzury i figury
![]()
łikeeend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no pustki dzis ze szok![]()
![]()
hehe
))
Dziunkadawaj foty nowej fryzury i figury
![]()
hahah ano chyba ze :dłikeeendlaski na dicho pojechały tylko my biedulki w domach ech... :-);-)
hahah ano chyba ze :d
Kira Piwo ???
ja skazana na walki :[ ... nie chca mi włanczyc Mam Talent :[ a w tamtym pokoju spi Pawcio ...
teraz maz wspomnial o tatuażuze chce zrobic
![]()
omg
haha
haha nie mam swojeja jai to piwo nie z tej ziemi
zyczysz?
kasiula, jakie wzory macie w planie? ;> my z mezem tez od dluzszego czasu nakrecamy sie na tatuaze, juz na 90% zrobimy je w tym roku(chodzi o sezon jesienno/zimowy, zeby nie paradowac potem z opatrunkami i zeby na lato bylo eleganckie i gotowe do pokazania) hihihihaha nie mam swoje![]()
kurde maż mnie meczy tatuażemsama nie wiem bo bym se zrobila tez cos ale pewnie z tej gadki nic nie zostanie eh ... ;-)
moj cos mowi o imieniu Pawla po habrajsku albo zdjęciu jego <naoglondał sie LALink na Discoverykasiula, jakie wzory macie w planie? ;> my z mezem tez od dluzszego czasu nakrecamy sie na tatuaze, juz na 90% zrobimy je w tym roku(chodzi o sezon jesienno/zimowy, zeby nie paradowac potem z opatrunkami i zeby na lato bylo eleganckie i gotowe do pokazania) hihihi
złoty bazant + mam talent![]()
ja skazana na walki :[ ... nie chca mi włanczyc Mam Talent :[ a w tamtym pokoju spi Pawcio ...
teraz maz wspomnial o tatuażuze chce zrobic
![]()
omg
haha