reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
zrozumiałam o co Ci chodzi :-) musimy jej wytłumaczyć wszystko spokojnie, a ona musi chcieć dać sobie pomóc, na siłę nic nie zdziałamy :-( szkoda mi ojca, ale cóż.

Z okazji jutrzejszego święta najukochańszych naszych maleństw wszystkim dzieciaczkom z BB wszystkiego najlepszego, uśmiechu na buzi, dużo miłości i czułości i w ogóle wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najsłodsze .... :-*

życzenia dziś, bo nie wiem czy jutro będę mieć czas na kompa.
A mamusie wszystkie serdecznie pozdrawiam :-)

Dziękujemy :)
A Tata co, nie ma wpływu na żonę czy rozkłada ręce?

DZIEWCZYNY A U NAS PO KOMUNII UFF ALE FAJNIE NORMALNIE SIĘ NIE MOGŁAM DOCZEKAĆ AŻ JUŻ BĘDZIE PO:tak::tak:
POGODA BYŁA W KRATKĘ ALE NARZEKAĆ NIE MOGĘ BO AKURAT JAK BYŁO SŁONECZKO POTRZEBNE TO ŚWIECIŁO:-):-):-):-)
ZARAZ ZDJĘCIA WRZUCĘ NA WĄTEK ZDJĘCIOWY:-):-)

a tak poza tym to u nas znów leje... szkoda gadać.

Ooo nawet nie wiedziałam że przyjęcie miałaś. Mnie też czeka za 3 lata :|

u mnie tez wiec znalazłam przepis bez tego konorra :d pychaaaaaaaaaaaaaa ale tylko z sosem ni tak wyszlo wiec zrobilam po swojemu ;p

to wrzucaj na smaki smaczki.... muszę wypróbować :-)

Ooo nawet nie wiedziałam że przyjęcie miałaś. Mnie też czeka za 3 lata :|

kochana nie zazdroszczę ja następne za 7lat ty zresztą też:-):-) ale do tego czasu ochłonę :-) męczące jest to jednak

:szok:wow ale nastukałyście stron!!!
Hejka...

MAm pytanko do dziewczyn które karmią tylko piersią - czy Wasze pociechy jedzą już jakieś inne rzeczy? - owoce, kaszke?
mój powiedzmy,z ę zaczął ostatnio lizać co neico alle jeśc nie chce ani z butli ani z łyżeczki, nic

ja to szczerze podziwiam Ciebie i kilolka :p jestescie dla mnie wzorem ;) gahaha

oooooooooooo deszcz spad slonce uciekło albo ktos ukradł :p przyznawac sie gdzie świeci ? :p
ohhh :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no bardzo mi milo. Myslę, ze zmienilabys zdanie jakbyś zobaczyla stan mojego mieszkania ale spoko pomińmy to i przyjmijmy, ze jestem cudowna :-D:-D:-D:-D

no to faktycznie nieza ciekawie...
nie wiem ile Twoja mama ma lat... ale moja też się dziwna zrobiła...
owszem nie pije ... ale taka jakaś, głupoty wymyśla.. i sie z nią ni idzie dogadać....:sorry2:
może z nią po prostu porozmawiacie na spokojnie??
no cóż moja jest troche starsza ale już od kilu lat świrowała, zachowwywała się doslownie jak dziecko, jakby z 15 lat miała, no góra 20. Pomógł nieco - plasterek na dupkę!
Moszę Wasze mamy menopauzy jesczez nie mają ale chormony moga juz działać inaczej, czasami zwykłe tabsy pomagają

bo brudne dzieci to szczęśliwe dzieci:tak:
zgadzam się :tak:

Widze ze nie ja jedna czasami czuje sie jak w ciazy hehe. Za duzo telewizji, zdecydowanie!! W szczegolnosci programu "ciaza z zaskoczenia". No a poza tym jestem stale zmeczona-winie pogode i macierzynstwo. A teraz sie przeziebilam, nos zawalony, ledwo slysze na uszy, masakra. Ucieklam do malej zeby jej nie zarazic.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry