reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

reklama
zrozumiałam o co Ci chodzi :-) musimy jej wytłumaczyć wszystko spokojnie, a ona musi chcieć dać sobie pomóc, na siłę nic nie zdziałamy :-( szkoda mi ojca, ale cóż.

Z okazji jutrzejszego święta najukochańszych naszych maleństw wszystkim dzieciaczkom z BB wszystkiego najlepszego, uśmiechu na buzi, dużo miłości i czułości i w ogóle wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najsłodsze .... :-*

życzenia dziś, bo nie wiem czy jutro będę mieć czas na kompa.
A mamusie wszystkie serdecznie pozdrawiam :-)

Dziękujemy :)
A Tata co, nie ma wpływu na żonę czy rozkłada ręce?

DZIEWCZYNY A U NAS PO KOMUNII UFF ALE FAJNIE NORMALNIE SIĘ NIE MOGŁAM DOCZEKAĆ AŻ JUŻ BĘDZIE PO:tak::tak:
POGODA BYŁA W KRATKĘ ALE NARZEKAĆ NIE MOGĘ BO AKURAT JAK BYŁO SŁONECZKO POTRZEBNE TO ŚWIECIŁO:-):-):-):-)
ZARAZ ZDJĘCIA WRZUCĘ NA WĄTEK ZDJĘCIOWY:-):-)

a tak poza tym to u nas znów leje... szkoda gadać.

Ooo nawet nie wiedziałam że przyjęcie miałaś. Mnie też czeka za 3 lata :|

u mnie tez wiec znalazłam przepis bez tego konorra :d pychaaaaaaaaaaaaaa ale tylko z sosem ni tak wyszlo wiec zrobilam po swojemu ;p

to wrzucaj na smaki smaczki.... muszę wypróbować :-)

Ooo nawet nie wiedziałam że przyjęcie miałaś. Mnie też czeka za 3 lata :|

kochana nie zazdroszczę ja następne za 7lat ty zresztą też:-):-) ale do tego czasu ochłonę :-) męczące jest to jednak

:szok:wow ale nastukałyście stron!!!
Hejka...

MAm pytanko do dziewczyn które karmią tylko piersią - czy Wasze pociechy jedzą już jakieś inne rzeczy? - owoce, kaszke?
mój powiedzmy,z ę zaczął ostatnio lizać co neico alle jeśc nie chce ani z butli ani z łyżeczki, nic

ja to szczerze podziwiam Ciebie i kilolka :p jestescie dla mnie wzorem ;) gahaha

oooooooooooo deszcz spad slonce uciekło albo ktos ukradł :p przyznawac sie gdzie świeci ? :p
ohhh :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no bardzo mi milo. Myslę, ze zmienilabys zdanie jakbyś zobaczyla stan mojego mieszkania ale spoko pomińmy to i przyjmijmy, ze jestem cudowna :-D:-D:-D:-D

no to faktycznie nieza ciekawie...
nie wiem ile Twoja mama ma lat... ale moja też się dziwna zrobiła...
owszem nie pije ... ale taka jakaś, głupoty wymyśla.. i sie z nią ni idzie dogadać....:sorry2:
może z nią po prostu porozmawiacie na spokojnie??
no cóż moja jest troche starsza ale już od kilu lat świrowała, zachowwywała się doslownie jak dziecko, jakby z 15 lat miała, no góra 20. Pomógł nieco - plasterek na dupkę!
Moszę Wasze mamy menopauzy jesczez nie mają ale chormony moga juz działać inaczej, czasami zwykłe tabsy pomagają

bo brudne dzieci to szczęśliwe dzieci:tak:
zgadzam się :tak:

Widze ze nie ja jedna czasami czuje sie jak w ciazy hehe. Za duzo telewizji, zdecydowanie!! W szczegolnosci programu "ciaza z zaskoczenia". No a poza tym jestem stale zmeczona-winie pogode i macierzynstwo. A teraz sie przeziebilam, nos zawalony, ledwo slysze na uszy, masakra. Ucieklam do malej zeby jej nie zarazic.

Ostatnia edycja:
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry