reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

No i ja sie doczekalam :) Tomi skonczyl 6 mcy :D

I oczywiscie wszystkiego dobrego naszym dzieciaczkom w dniu ich swieta
:rofl:

STO LAT TOMI!!!:-)

Wszystkim naszym ukochanym skarbom, cukiereczkom, kluseczkom i paróweczkom
życzę

ZDRÓWKA
SAMYCH POGODNYCH W ŻYCIU CHWIL
SZCZĘŚLIWEGO DZIECIŃSTWA
I
DUUUUŻOOOO SŁONKA I MIŁOŚCI :-):-):-)

no masz Ci los, rozpłakałam się ze wzruszenia:sorry2:
Zobacz załącznik 251604

reklama

61.gif

:-)Sto latek bejbuśki

Ale pogoda... ;( Jak ubierzecie dziś małych na spacer?My sie wybieramy za 2h do biblioteki(mamusia najlepsza książki od 1,5 roku trzyma- ale wstyd!) No i jak bedziem wracać to wstąpimy na tą imreze z okazji dnia dziecka( dobrze,że mamy blisko ten stadion - pare matrów od bloku ;)

Edit. Odwolali impreze, bo zła pogoda i dopiero za tydzień sie odbędzie ;(

Najlepsze,że nie mam cienkiej kurtki dla małego i pupa blada.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)Sto latek bejbuśki

Ale pogoda... ;( Jak ubierzecie dziś małych na spacer?My sie wybieramy za 2h do biblioteki(mamusia najlepsza książki od 1,5 roku trzyma- ale wstyd!) No i jak bedziem wracać to wstąpimy na tą imreze z okazji dnia dziecka( dobrze,że mamy blisko ten stadion - pare matrów od bloku ;)

Najlepsze,że nie mam cienkiej kurtki dla małego i pupa blada.

ubierz na cebulke:)

reklama
No i ja sie doczekalam :) Tomi skonczyl 6 mcy :D
100 lat!!!!:-):-):-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH NAJPIĘKNIEJSZYCH NAJGRZECZNIEJSZYCH I NAJSŁODSZYCH DZIECIACZKÓW Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
W SUMIE WAM E-CIOTECZKI TEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BO W SUMIE KAŻDA Z NAS JEST NA PEWNO CHOCIAŻ W MAŁEJ CZĄSTECZCE DZIECKIEM
:tak::tak::-D:-D

IZA-BK
wszystkiego naj
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

i jak w tym świąteczny dniu się miewacie?? u nas jak zwykle leje wiec brak mi słów... zaraz dostane deprechę jak to się nie zmieni:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry